Moms visas:
Cart 0

Plånböcker

Dom allra flesta har en plånbok. Även om alla inte använder den till så mycket kontanter längre är det praktiskt att kunna förvara körkort, ID-handling, kreditkort och bibliotekskortet någonstans. Upptäck våra snygga plånböcker. En plånbok är något som man oftast har med sig varje dag och är en personlig accessoar. Därför är våra plånböcker av extra hög kvalité med fina detaljer.

Plånböcker finns i många olika varierande modeller, storlekar och färger. Vi har plånböcker med allt från enstaka fack för kort till modeller som har väldigt många fack för alla dina kreditkort. Vissa modeller har myntfack med blixtlås eller tryckknapp samt speciellt fönsterfack för körkort eller annan ID-handling. Alla våra plånböcker är gjorda i riktigt fint skinn i hög kvalité. Vi har även vissa reseplånböcker som är gjorda i nylon.

Namnet plånbok kommer från att det från början var en liten bok med inhäftade plån för anteckningar. Användningsområdet har dock ändrats en del sedan dess. Anpassa modellen efter ditt behov. Om du enbart handlar med kort av olika slag är det bra om det finns många fack för kreditkort och du kanske inte ens behöver fack för sedlar. Hos Bags Online hittar du plånböcker för alla ändamål.

Produkter

Handla

Information