Moms visas:
Cart 0

Presentkort

Bags Online Presentkort är den perfekta presenten. Speciellt om du är osäker på vilken väska personen ifråga önskar sig. Den finns många modeller och färger att välja på. Var på den säkra sidan med ett presentkort på Bags Online.

Vid köp av ett presentkort kommer du (den som beställer) få ett mail tillbaka med ett presentkort i PDF på motsvarande belopp. Det finns flera olika valörer att välja på men det går självklart bra att kombinera flera för att få önskat belopp. Presentkortet skapas för summan av beloppet. Om man önskar flera separata presentkort går det självklart också bra. Skriv en hälsning till oss i kassan med hur ni önskar ha det, så löser vi det. Presentkortet är unikt och skapas upp av oss, därför är leveranstiden ca en dag (innan du får mailet med presentkortet).

Våra presentkort är giltiga i 24 månader från inköpsdatumet. Presentkortet har en unik rabattkod som kan användas hos Bags Online för köp. Koden anges i kassan. Presentkortet bör ses som en värdehandling och förlorat kort ersätts inte. Byte och ånger gäller ej samt att det går inte att byta in mot pengar.

Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information