Moms visas:
Cart 0

Reseadaptrar och Laddare

När man är ute och reser är det inte alltid samma typ av eluttag som här hemma i Sverige. Man behöver därför alltid packa med sig en reseadapter för att kunna ladda mobilen, surfplattan, dator eller använda sig av tex rakapparat. Dom flesta reseadaptrar är universella och klarar olika länders standard. Många adaptrar har även USB uttag för att smidigt kunna ladda dina enheter. Våra reseadaptrar håller hög kvalité och är säkra att använda.

Det är inte alltid man har tillgång till ett eluttag för att kunna ladda sin mobil, surfplatta, kamera, actionkamera eller annan elektronisk utrustning. Ett portabelt batteri räddar situationen och du behöver inte oroa dig för att din smartphone ska ladda ur och dö. En powerbank är en typ av batteri som du laddar upp för att i sin tur kunna leverera ström till din enhet som mobilen. Tänk på att ju kraftigare bärbar laddare du köper desto fler gånger kan du ladda upp din mobil. Behöver du kunna ladda din surfplatta eller varför inte din dator måste du gå på ett portabelt batteri med kapacitet för att klara av det. Vi på Bags Online rekommenderar att alltid gå på ett lite kraftigare batteri än vad du först tänkt dig – då blir du garanterat nöjd.

Är du ute mycket i skog och mark, reser mycket eller bara använder din mobil mycket se till att du alltid har kraft till dina enheter med en powerbank från Bags Online.

Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information