Moms visas:
Cart 0

Resetillbehör

Förbättra hela upplevelsen av din resa med riktigt bra tillbehör. Oavsett om du ska ut och resa långt eller kort blir din resa bättre med trevliga tillbehör. Vid sidan av själva resväskan är det viktigt med bra utrustning till resan oavsett om det är en kortare resa eller om du ska resa jorden runt.

Flygresan, bilsemestern eller trippen med buss eller tåg blir bekvämare med en nackkudde. Med en bra nackkudde kan du kan sova bekvämt under resan. Komplettera kudden med öronproppar och en ögonmask så kan du vara för dig själv en stund. Öronproppar och ögonmask är något som kan komma till bra användning även när du är framme på hotellet.

En riktigt bra packning gör du bäst med packpåsar. Har du inte använt det tidigare rekommenderar vi dig att testa. Du kommer älska det. Man hittar snabbare och får ordning på packningen. Tack vara att dela upp packningen i tydligt markerade påsar i olika färger är det enkelt att hitta det man letar efter. Det är också trevligt att separera på smutstvätt och skor mot övriga packningen.
Vi rekommenderar även att förvara pengar, pass och andra värdehandlingar i någon form av pengapåse, reseplånbok innanför tröjan eller ett pengabälte / midjeväska. Alla är tyvärr inte ärliga och ficktjuvar är vanliga. Man vill inte få semester förstörd på det sättet. Med en pengapåse, pengabälte eller midjeväska minskar risken för att du ska bli bestulen markant.

    Reseadapter eller laddare?
    Färg
    Varumärke
Rensa filtrering
Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information