Moms visas:
Cart 0

Bagar, duffelbag och träningsväskor

En bag är kanske den mest självklara väskan för alla. En bag, träningsväska, duffelbag, cargo bag är en mjuk väska som finns i väldigt många olika storlekar för olika användningsområden. Allt från små träningsväskor upp till fullstora resväskor. En messenger väska är oftast lite smalare med ett lock över själva öppningen och gjord att använda med en axelrem. Från början var en bag helt enkelt en påse med handtag för att kunna bära med sig olika saker.

Oftast är en bag tillverkad i tyg, polyester eller skinn med en rejälare undersida. Väskan kan ha flera fickor på utsidan och insidan. Men både funktion och utseende kan variera ordentligt. Det finns bagar man enkelt kan göra om till en ryggsäck. Det finns även modeller som har inbyggda hjul och handtag. Dom största modellerna fungerar perfekt som resväska. En weekend bag är oftast en lite mer stilren väska som är anpassad för packning i några dagar. En snyggt designad weekend väska passar till alla och dom flesta situationer.

Ska du på semester med bilen? Då är vårt tips att packa i olika bagar. Mycket enklare att packa smart i bilen med mjuka väskor och gärna i lite olika storlekar för att kunna planera packningen på ett smart sätt.  

    Passar storlek på dator
    Färg
    Varumärke
    Välj typ av bag
Rensa filtrering
Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information