Moms visas:
Cart 0

Gott Nytt År!

Nu börjar 2019 gå mot sitt slut och ett nytt år står beredd att ta över. Vi vill önska Er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Vi på Bags Online hoppas att 2019 har varit ett fantastiskt år för Er alla och att 2020 blir ännu bättre! För oss har det varit ett fantastiskt år och vi har levererat tusentals väskor till våra underbara kunder. Med stor tacksamhet och ödmjukhet är vi stolta över att vi har fått leverera till er. 

Det är lite hisnande när man tänker att alla resväskor som delar era resor runt om i hela världen, och många kommer från oss. Tänk i fall man hade kunnat spåra all "sina" väskor och se hur dom reser kors och tvärs tillsammans med er.

En sak som är lite extra roligt är att det känns som om vi bara har börjat! Vi gör hela tiden små justeringar och förbättringar för att det vi ska utvecklas och bli bättre och bättre. All feeback vi får från våra kunder är vi tacksamma för och mycket av det blir ofta till förbättringar. Det är lite svårt att se och tänka på allt och framför allt så som en kund tänker. När vi får feedback så tar vi det alltid till oss, är det en vettig förbättring vi kan göra omgående så görs den relativt omgående och är det något som behöver en större insats och kanske programmering kommer den upp på utvecklingslistan som hela tiden bockas av. Ni är en del av oss helt enkelt!

Gott Nytt År önskar vännerna på Bags Online!

Produkter

Handla

Information