Moms visas:
Cart 0

Tack för en magisk Black Week!

Vi skulle vilja tacka alla kunder för en helt magisk black week. Det är alltid lite speciellt när man börjar närma sig den otroligt hypade shopping eventet som gått från en fredag till mer av en vecka med erbjudanden. Bags Online tjuvstartade och körde hela veckan. Det började lite trevande i början av veckan men sedan smällde det till. Det har varit helt magiskt många som handlat av oss och vi är överväldigade av tacksamhet. Tack!

Storsäljaren i år var utan vidare konkurrens kabinväskan Malibu från Cavalet. Oj, vad många som har beställt den. Det är en otroligt fin väska och med 50% rabatt var det ett riktigt, riktigt bra köp. 

Det höga trycket har och kommer innebära lite längre leveranstider än vanligt. Vi hoppas på förståelse för detta. Känns inte som om svarstiderna på frågor och ärenden har blivit drabbade, det är något vi har prioriterat. Dock har vi fått ha stängt chatten för att hinna med beställningar. Beklagar det.

Nu i morgon bör vi vara mer i fas med saker och ting och chatten kommer vara öppen betydligt mer framöver. Något som vi har tagit beslutet att för tillfället inte fokusera på och det är vår telefonväxel. Det sista har vi haft den stängd och den kommer fortsätta vara det, men det behöver inte vara hugget i sten. Anledningen är att det är försvinnande få som faktiskt ringer in och tror inte det kommer öka utan snarare tvärt om. Fokus kommer därför vara att ha kundtjänst via mail och chatt. Då kan vi vara mer effektiva, hjälpa dig snabbt och hålla bra priser på våra väskor. Hoppas och tror att det känns helt ok för dom allra flesta!

Utan att nämna några siffror så har vi nu slagit en massa rekord. Bästa dagen någonsin, bästa månaden någonsin och 2019 har för ett tag sedan gått om 2018. Så tack alla kunder som gjort det möjligt! :-)

//Vännerna på Bags Online

 

Produkter

Handla

Information