Moms visas:
Cart 0

Nyhetsinlägg Juli

Nu är snart Juli över för den här gången och då passar det extra bra med ett litet nyhetsinlägg. 

Vill börja med att tacka alla våra kunder! Juli har varit en otroligt bra månad för oss vilket är extremt roligt och vi är lite förvånade. Då Juli generellt sätt brukar vara en ganska svag e-handels månad. Men inte för oss. :-)

Vi har haft en del strul under månaden som tyvärr gjort att vissa av våra kunder inte har fått den upplevelse som vi normalt sätt levererar. På grund av semestertider och miss i kommunikationen internt har vi haft lite längre leveranstider än normalt på en del av vårt sortiment. Det mesta har levererats i tid men en del har inte gjort det, vilket vi ber om ursäkt för. Dock är vi väldigt tacksamma för den förståelse våra kunder har visat. Inga sura miner här inte. När det gäller leveranstider så återgår det mesta till det normala denna vecka och allt ska flyta på som vanligt.

Ett problem kommer sällan ensam. När ni mailar till oss så går det in i ett speciellt system och blir ett ärende. Vår leverantör av detta system ökade säkerheten i Juli, vilket resulterade att inga mail kom fram till oss under en dag innan vi upptäckte att något måste vara fel. Vi löste det akuta genom att styra om allt till ett annat system under en tid. Nu fungerar det riktigt igen och vi passade på att uppgradera så vi får fler och bättre funktioner. Det kommer bli riktigt bra. Är det så att du har mailat till oss och inte fått ett svar, då har du nog tyvärr prickat in när vi hade detta strul. Välkommen att återkomma till oss så ska vi givetvis hjälpa dig.

För ett tag sedan så skaffade vi en chatt här i butiken. Den används mer och mer vilket är otroligt roligt. Ett smidigt sätt att kommunicera med oss och vi kan snabbt hjälpa våra kunder. Tänk på att det smidigaste är att om det är enklare ärenden i chatten. Har du en retur/reklamation är det smidigare att maila oss på kundtjanst@bagsonline.se då vi eventuellt ändå måste skicka fraktsedlar etc. 

Framöver har vi massor med nytt som händer! Mängder med nya väskor är på gång samt nya leverantörer. Otroligt roligt med allt som händer!

Vi arbetar också ständigt med att försöka förbättra upplevelsen i vår butik. För ett tag sedan gjorde vi det tydligare med sökfunktionen högst upp som är ett kraftfullt sätt att hitta det du letar efter. Allt eftersom sortimentet blir större så är det såklart en utmaning att det fortfarande ska vara enkelt att hitta det man letar efter. Vårt tips är att använda sig av filter funktionerna som finns. Då kan man enkelt få fram tex alla gula väskor i en viss storlek. 

Det blev ett långt nyhetsinlägg, tack för att du läste hela vägen. :-)

Missa inte alla våra sommarkampanjer innan dom tar slut!

//Vännerna på Bags Online - massor av väskor online.

 

Produkter

Handla

Information