Moms visas:
Cart 0

Vi ber om ursäkt.

Tyvärr känner jag att vi måste gå ut med en offentlig ursäkt till en del av våra kära kunder.

För att man ska förstå, så är det bra att veta att vi skickar en del av våra produkter direkt från leverantörer eller extern lager. I vanliga fall så flyter allt på hur bra som helst och det är inga som helst konstigheter. Alltid snabba leveranser och hantering av ärenden etc.

Men en del av våra kunder som har beställt produkter av märket Carlobolaget har tyvärr råkat ut för strul. Det hela började med att vi hade fått fel information om när lagret var igång igen. Så fel information har kommunicerats från oss till våra kunder. Då lagret stängde under alla mellandagar och sedan stängt för inventering så har vi under tiden inte kunnat hantera reklamationer och beställningar som vi önskat. Det har dragit ut på tiden. När man har beställt så har produkten varit beställningsvara men tanken var att dessa skulle skickas ut under vecka 2. Men det har förskjutits till vecka 3. 

Vi har verkligen gjort allt i vår makt för att försöka få till det bra för er som drabbats och hålla er informerade. Dock har även informationen vi delat inte alltid varit korrekt... visar det sig i efterhand. Vilket vi ber om ursäkt för.

Nu ska allt vara tillbaka till det normala och leveranser ska skickas som vanligt. Alla beställningar, ärenden med mera är på g.

Vi på Bags Online älskar verkligen produkterna från Carlobolaget . Dom är så snyggt designade, håller en fin kvalité och är väldigt prisvärda. Men ni har vårt ord på att detta inte kommer upprepa sig i igen.

Här hittar ni alla grymma produkter från Carlobolaget.

//Daniel Olofsson - ägare Bags Online

PS. på bilden nedan ser ni London från Carlobolaget som är en av våra absoluta storsäljare alla kategorier. En underbar lite mindre kabinväska till ett sjukt bra pris. Dessa har skickat som vanligt då merparten skickas från vårt egna lager.

Produkter

Handla

Information