Moms visas:
Cart 0

Covid-19 aka Corona

Hade hoppats på att slippa skriva ett inlägg om Covid-19 som härjar runt i hela världen just nu. Förutom dem som drabbas av själva viruset så drabbas så klart mer eller mindre alla i någon form. Tänker dock inte förklara hur du ska tvätta händerna.

Även vi drabbas ganska hårt då vår störst produktgrupp är just resväskor. Om ingen är ute och reser så finns inte behovet för nya resväskor. Tack vare vårt stora sortiment av datorväskor och shoppingvagnar står det som tur är inte helt still. Vi är ett litet och effektivt företag med låga omkostnader så vi kommer klara oss fint även om det kommer, som för många andra vara tufft en period.

Det kommer en tid efter detta där vi sakta men säkert kommer tillbaka till en normal vardag. För att det ska finnas en tid efter för många företag behöver vi hjälpas åt i samhället. Stöd företagen där ute. Köp lite hämtmat på det lokala matstället, köp en blomma i blomsteraffären, lite fika på cafét och för vår del... vet du att du behöver en resväska, datorväska osv efter covid-19 beställ den redan idag, så är du redo sedan. Nu finns det extra många bra erbjudanden så passa på!

Var rädd om er där ute och ta hand om varandra!

Vänliga hälsningar Daniel, Bags Online

Produkter

Handla

Information