Moms visas:
Cart 0

Enklare att göra ett bättre miljöval

Nu har vi gjort det enklare för dig att hitta produkter som är ett bättre milöval.

Vi vet att det är många som tycker det är viktigt att när man väljer tex en ny resväska eller kanske en ryggsäck att den också är bättre för miljön. Men det kan ibland vara svårt att hitta dessa produkter, men inte längre. 

Hos oss på Bags Online finns det nu en kategori som heter "Bättre miljöval". Här hittar du produkter som är bättre för naturen och det kan tex vara en datorryggsäck som är tillverkad av återvunnen plast eller som vår Ocean Net från Tretorn som är en ryggsäck, med datorfack, som är tillverkad av återvunnet fisknät som man har samlat upp från haven. 

Fram över kommer vi på Bags Online fokusera mer på produkter och väskor där tillverkaren har haft naturen i fokus. Har vi en möjlighet att ta in en ny produkt och kan välja mellan en som är bättre för miljön och en som inte är det är valet enkelt. Miljövänligt går före.

Vill du också bidra till en bättre miljö och köpa en väska i hög kvalité som också är ett bättre val för miljön? Då hittar du våra bättre miljöval väskor här! 

PS. för att enkelt hitta dessa produkter bland alla andra har dessa även fått en grön banner på sig med texten "bättre miljöval".

//Vännerna på Bags Online - väskor som är ett bättre miljöval på nätet.

Produkter

Handla

Information