Moms visas:
Cart 0

Rosa bandet kampanj!

50kr för varje såld väska av Rosa Bandet Special Edition går direkt till Bröstcancerförbundet. Tillsammans gör vi göra skillnad!För att dra igång kampanjen ordentligt så har vi även sänkt priser på dessa väskor. Spara upp till 32%! Bidra till Rosa Bandet samtidigt som du gör ett riktigt bra köp. Kampanjen gäller en begränsad period eller så långt lagret räcker.Köp din Rosa Bandet Special Edition av oss på Bags Online n…

Spara 400kr på Cavalet Åhus

Ett super bra erbjudande! Du får 400kr rabatt per väska på Cavalet Åhus. En kabinväska landar på endast 789kr! Nästan för bra. :-)Åhus är en modern och trendig väska i snygg design. Håller en hög kvalité och har hela 10års fabrikationsgaranti. Du får en perfekt följeslagare på dina resor under många år.Finns i flera fina färger och givetvis även i svart!Köp din Cavalet Åhus med 400kr rabatt nu innan det är f…

En äventyrsväska.

Nu när hösten kommer och vädret kanske inte alltid är som man önskar. Då kan det vara skönt med en väska som tål om det börjar regna. Bergen från Carlobolaget är en äventyrsväska som tål en hel del. Vi vill framför allt tips om ryggsäcken som har en rolltop stängning vilket gör den extra tålig mot regn, då öppningen blir helt tät. Det är annars dragkedjan som är en svag länk när man tänker på re…

Kampanj! Epic Vision

Du har väl inte missat att vi har en grym höstkampanj på Vision från Epic? En otroligt läcker resväska till galet bra pris. Nedsatta med upp till 36% och du sparar 500kr. Ett riktigt bra fynd!Epic Vision är en riktigt bra väska från Epic - prisvärd men för den sakens skull inte ett dugg tråkig. Modern och snygg!Skynda att fynda en Epic Vision med 500kr rabatt innan lagret tar slut! Du hittar dom HÄR hos oss på Bags Online.//Vännerna på Bags Online - Epic Visio…

Väskor från Tretorn

Svenska och anrika Tretorn har med sin långa erfarenhet från tillverkning av regnkläder, gummistövlar och skor skapat en serie väskor. Tretorns väskor är designade för att vara stilrena och funktionella. Man har använts sig av sin kunskap kring regnkläder och gummistövlar för att tillverka väskor som är tåliga mot regn och dåligt väder. Samtliga av väskorna är vattentåliga och har plats för bärbar dator.Tack vare att man har tagit…

Yorkville

Från PKG har vi nu fått in en väldigt stilren och snygg datorväska som heter Yorkville. Förutom den snygga designen så är den i sann PKG anda även full med smarta lösningar. Som alla deras väskor är den tillverkad av ett yttre tyg som är väldigt motståndskraftig mot vatten.PKG skapar väskor som är gjorda för att användas - varje dag. Bara för att du har en funktionell väska så kan den fortfarande vara stilren och Yorkville är ingen…

Shoppingvagn på släp

Vi fick en härlig bild från en mycket nöjd kund. Georg har köpt en Cavalet shoppingvagn av oss och monterat den på sin el-scooter. Det gör att Georg enklare får med sig mer saker när han åker till affären. Ytterligare att sinnrikt sätt att använda en dramaten på. Det är inte svårt att förstå att våra shoppingvagnar är så populära, det är riktiga storsäljare. Användningsområdena är stora för den praktis…

Nyhetsinlägg Juli

Nu är snart Juli över för den här gången och då passar det extra bra med ett litet nyhetsinlägg. Vill börja med att tacka alla våra kunder! Juli har varit en otroligt bra månad för oss vilket är extremt roligt och vi är lite förvånade. Då Juli generellt sätt brukar vara en ganska svag e-handels månad. Men inte för oss. :-)Vi har haft en del strul under månaden som tyvärr gjort att vissa av våra kunder inte har fått den up…

Strul med mail/ärenden

Vi har tyvärr haft stora problem med att vi inte fått in mail in i vårt ärendehanteringssystem. Problemen började vad vi vet sent igår kväll den 15/7 och har varit problem under hela dagen den 16/7. Vi har jobbat stenhårt med att få detta löst men det har tyvärr varit svårt. Nu har vi en tillfällig lösning igång så inget mer ska missas. Sen när det ordinarie systemet är uppe igen så kan vi skifta över utan driftstopp.Detta innebär t…

Sommar!

Då är det äntligen sommar på riktigt och många har gått på semester! Vi på Bags Online hoppas ni alla får en alldeles underbar sommar med massor av härlig ny energi. Extra roligt är att många reser på semester med väskor från oss. :-)Sommar och semestertider påverkar oss också såklart. Givetvis stannar inget upp helt men det är sommarpersonal och mindre bemanning vilket gör att det ibland kan bli någon dag eller två dagar…

Nya shoppingvagnar

Nu har vi fyllt på butiken med härliga shoppingvagnar från Svenska Cavalet. En modern dramaten i fin kvalité till ett otroligt bra pris. En shoppingvagn kan användas till så mycket mer än att hjälpa till när du handlar. Perfekt till stranden eller varför inte till ditt jobb? Många av våra kunder använder våra shoppingvagnar inom vården, hemtjänsten, förskolan och används av mäklare, ekonomer och mäklare i hela landet.Köp din egna mo…

Rose Limited Edition - fantastiskt erbjudande!

Spara över 50% på Rose Limited Edition från svenska Cavalet! Finns bara i begränsad upplaga så passa på innan det är försent. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.Du får en kabinväska, mellanstor och en stor resväska till inte långt ifrån vad enbart en stor resväska kostar. Passa på nu!Köp ditt 3-set Rose Limited Edition hos oss på Bags Online!//Vännerna på Bags Online - väskor online

aviseringar och telefoni

Vi har under ett tag haft problem med att våra aviseringer inte tycks komma fram som dom ska. Det har givetvis skapat en del problem för våra kunder och ber om ursäkt för det. Man har under felsökningen inte hittat något som är tokigt. Felet har hela tiden varit på transportörens sidan. Nu har man dock lokaliserat vad det är som är fel. Så det ska inte vara några konstigheter längre. MEN om du har beställt och inte fått din leverans på ett par vard…

Concept 2 från Everki

Nu är den här! Världens kanske bästa ryggsäck. När Everki skapade concept 2 sparade man inte på något. Den är otroligt genomtänkt och snygg designad. Skapad för yrkesmänniskor som uppskattar kvalité in i minsta detalj. Detta är en datorryggsäck gjord för att användas.Everki Concept 2 är en premium datorryggsäck som du kommer att älska.Köp din Everki Concept 2 av oss här på Bags Online.//Vännerna på Bags Online - dat…

Hur snygg är inte denna?

Wow! Denna väska är otroligt läcker. Tycker vi i alla fall. :-)Titan Paradoxx är inte bara väldigt snyggt designad med många lyxiga detaljer den är också tillverkad för att vara väldigt lätt, hållbar och stabil. En resväska utöver det vanliga. Finns i svart och blå.Köp din Titan Paradoxx hos oss på Bags Online.//Vännerna på Bags Online - Titan Paradoxx på nätet.

Välkommen Cavalet!

Det är otroligt roligt att välkomna Cavalet som nytt varumärke hos oss på Bags Online. Cavalet är ett svenskt företag som har lång tradition att tillverka väskor. Väskorna håller en hög kvalité och är extremt prisvärda. Först ut hos oss är serien Malibu och Åhus. Vi kommer allteftersom fylla på butiken med fler modeller. Passa på! Just nu har vi väldigt bra priser på Cavalet!Välkommen att köpa din väska från Cav…
Produkter

Handla

Information