Omdömen blir tydligare

Nu blir det tydligare med våra omdömen. För varje köp så skickar vi ut ett mail efter ca 10 dagar där vi ber dig att lämna ett omdöme på dina produkter. Som tack för du en rabattkod som ger dig 15% rabatt på ett helt köp. Vi uppskattar mycket om du kan ta dig tiden att lämna ett omdöme. Det går snabbt, du får fin rabatt men framför allt hjälper du andra kunder med ditt omdöme.Det nya i butiken som gör det hela tydligare är att nu ser m…

Företag är välkomna!

Ni vet väl om att det är helt ok att handla hos oss i egenskap av företag, kommun eller landsting? Självklart, är alla välkomna. Vi vänder oss inte enbart till konsumenter. Faktum är att en stor del av våra kunder är företagskunder. Vårt stora sortiment av både resväskor och datorväskor tilltalar kunder som reser i tjänsten men våra produkter passar även bra för en gåva till personalen. Vill du handla hos oss i egenskap av företag v&aum…

Ibland kan enkelt vara otroligt bra!

Gummiband med krokar - hur bra kan det vara? Vi vill nästan påstå att detta är kanske det bästa sedan färdigskivat bröd. Du kan ha dessa till det mesta. Perfekt att ha med sig på resan till att fästa extra utrustning på väskan osv. Det är nog bara fantasin som sätter gränserna. Quirky Bandits 10-pack, starka gummiband med krokar, köper du hos oss på Bags Online. //Vännerna på Bags Online - väskor och smarta resetillbehör på nätet…

Glad Påsk!

Vi på Bags Online önskar Er alla en riktigt Glad Påsk! Hoppas ni får en riktigt skön helg. Vi vill även passa på att tacka alla kunder, ni är fantastiska! Tack för att ni ger oss förtroende att leverera er nya väska. Fler och fler kunder kommer till oss, vilket vi är otroligt glada och stolta över. Glad Påsk!//Vännerna på Bags Online - väskor och påskfirande på nätet.

Perfekta presenten för Apple fantasten!

Twelve South Inspire - Mac Candle No 2 - den perfekta presenten. Ett ljus i hög kvalité som doftar ljuvligt. Designen är inspirerad från Apples produkter. Man behöver inte vara en tvättäkta Apple fan för att uppskatta den snygga designen och doften av det här ljuset.Begränsad upplaga och enbart tills lagret är slut. Så passa på nu.Köp ditt Mac Candle NO. 2 av oss på Bags Online.//Vännerna på Bags Online - väskor och ljus på nätet.

Airbox

Snygg och bra väska som är prisvärd. Airbox by Epic är en serie väskor där man har lyckats skapa en snygg serie standardväskor som är riktigt prisvärda. Utan att för den sakens skull kompromissa med kvalitén. Din nya väska kanske blir en Airbox! Hos oss på Bags Online hittar du Airbox till riktigt bra priser.//Vännerna på Bags Online - väskor från Airbox på nätet

Fyllt på med Carlobolaget!

Nu har vi fyllt på butiken med fler väskor från underbara Carlobolaget. Snygga väskor i bra kvalité till bra priser och i en massa läckra färger. Carlobolaget har tillverkat väskor länge och har lång erfarenhet av väskor.Vi kommer fylla på med fler produkter från carlobolaget allt eftersom. Du hittar alla Carlobolagets produkter hos Bags Online här!//Vännerna på Bags Online - väskor från Carlobolaget på nätet.

Epic Phantom SL i ny färg!

Nu har Epic släppt sin populära resväska Phantom SL i en ny snygg färg - Lagoon Blue. Phantom är en av dom bästa väskorna du kan hitta just nu. Otroligt bra kvalité och riktigt snygg.7 år full garanti är ett bevis på hur ruggigt bra väskan är.Lagoon Blue finns i alla tre storlekar. Small (kabinväska), Medium samt Large. Köp din nya Epic Phantom SL Lagoon Blue hos oss på Bags Online.//Vännerna på Bags Online - väskor och Epic Phantom SL på…

Nyhet! Epic Crate EX Wildlife Water Color

En ny otroligt läcker resväska i wildlife serien. Väskorna i Wildlife har fått sällskap av årets nyhet Water Color. Alla väskorna är unika och ingen ser exakt likadan ut. Det är en säsongsmodell och när lagret är slut så kommer dom inte in igen. Vi på Bags Online tycker Epic har lyckats väldigt bra med dessa resväskor. Förutom att det är en bra resväska i grunden så gör det unika trycker på väskan att Wildlife väskorna a…

Bransch mässa

Bags Online har varit på en mässa för branschen. Där olika tillverkare ställer ut sina väskor för oss återförsäljare. Med oss därifrån har vi minst en ny leverantör som har flera varumärken i sin portfölj. Vi kommer såklart presentera detta närmare när vi börjar bli redo att lägga in nya spännande produkter från ny leverantör. Vi ser mycket fram emot att kunna erbjuda våra kunder ett ännu större utbud av utvald…

Utförsäljning Epic Phantom SL

Hjälp oss att tömma lagret! Utförsäljning av utvalda Epic Phantom SL. Passa på att köpa en av dom allra bästa väskorna på marknaderna till ett riktigt bra pris. Epic Phantom SL är otroligt bra väskor med allt vad man förväntar sig av en resväska i toppklass. När Bags Online är ute och reser är det i sällskap av denna väska. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, och det kan gå fort så vänta inte för l&…

FaceBook

Ni följer väl oss på FaceBook? För att inte missa någon tävling, erbjudande osv så bör ni följa oss även på FaceBook. Om man ska vara helt ärlig, vilket man alltid ska vara, så har vi inte varit så duktiga på just FaceBook. Men det är något vi ska ändra på och det kommer komma en hel del spännande saker på FaceBook framöver. :-)Följ oss redan idag!//Vännerna på Bags Online - väskor på FaceBook

Fri frakt, fria returer och prisgaranti

Vi har infört fri frakt, fria returer och prisgaranti. Vi på Bags Online känner oss trygga med våra väskor, vi vet att vi har ett bra sortiment med riktigt bra väskor. När man känner sig trygg och säker på sina produkter vill vi självklart att våra kunder ska känna samma sak. Fri frakt är ett sätt för oss att minska eventuellt hinder för att handla hos oss. Undersökningar visar att fraktkostnaden är ett av dom viktigaste för kunder när d…

Fullt med resetillbehör!

Du har väl inte missat att vi fyllt på lagret med massor av resetillbehör? Vi har det mesta du behöver för din packning. Lagret är påfyllt med allt från bagageremmar, packpåsar, ID taggar, TSA-lås och överdrag för skydda din väska. Men även mycket mer.Hos oss på Bags Online hittar du, förutom den perfekta resväskan, även snygga och praktiska tillbehör för din resa.Våra resetillbehör hittar du här!//Vännerna på Bag…

Trevlig helg!

Vi vill önska er alla en riktigt trevlig helg! Även passa på att tacka alla kunder för en bra start på 2018. Tack! Väldigt roligt med alla nya kunder som hittar till oss men även gamla kunder som återkommer. Otroligt roligt! Januari brukar naturligt sett vara en lite sämre månad rent försäljningsmässigt men vi är helt överväldigade. En av dom bästa månaderna hitills för oss. Vilket vi såklart är tacksamma över.Trevlig helg!//V&aum…

Förbättringar

Nu den senaste tiden har vi fokuserat en hel del på att justera texter och bilder på våra produkter. Allt för att det ska bli enklare och snyggare för er, våra kunder. Det är mycket kvar som som ska förbättras, kommer troligtvis och förhoppningsvis aldrig bli helt klart. Men vi har kommit en bra bit på vägen. :-)Men det känns otroligt skönt att många av våra produkter nu visas på ett bättre, enklare och snyggare sätt. I samband med det hä…
Produkter

Handla

Information