Cart 0
Moms visas:

Förändringar i butiken/kassan!

Vi har infört några mindre förändringar i butiken, för att förbättra och göra det tydligare för dig som kund. I kassan kommer du framöver behöva kryssa i om du önskar få vårt Nyhetbrev. Nyhetbrevet skickar vi ut relativt sällan och kan innehålla viktig information samt förmånliga erbjudanden. Som vi hoppas du inte vill missa genom att aktivt kryssa i att du önskar vårt nyhetsbrev.Högst upp i kassan har vi gjort det tydligare för d…

Bags Onlines Integritetspolicy

Nu har vi på Bags Online publicerat vår integritetspolicy. Vi på Bags Online har alltid tyckt att det är viktigt att behandla personlig information säkert och tryggt. Den svenska personuppgiftslagen PUL som har funnits länge men har blivit förlegad med åren men mycket är som reglerat som tidigare. Men med EU´s nya kommande integritets reform GDPR skärper man till det hela ytterligare. För din trygghet och en enhetlig reform för handeln inom hela EU.Mycket handlar om att klarg…

En smart liten sak från Ambi Climate

Vi älskar ju väskor såklart, men det är också otroligt roligt med lite smarta produkter för hemmet. Ambi Climate är en smart produkt som hjälper dig att styra ditt inomhus klimat med hjälp av A.I.Otroligt smart och förutom att få en härlig inomhus miljö så sparar du oftast en hel del energi på detta!Vi välkomnar Ambi Climate till oss!Köp din Ambi Climate hos oss på Bags Online.//Vännerna på Bags Online - väskor och smart styrning av k…

Välkommen Björn Borg!

Björn Borg är en legend inom tennis världen och har länge varit en modeikon - det är väldigt roligt att vi nu fyller på lagret med väskor från Björn Borg. Ytterligare att varumärke hos oss på Bags Online. En väska från Björn Borg kommer att spegla kundens personlighet och samtidigt vara vacker att bära. Kollektionerna är en balanserad kombination av unika material, spännande prints och trendiga färger med en enhetlighet i ”sportigt mode&rdqu…

Smidiga och säkra betalningar

Vi på Bags Online använder oss av en betalningslösning från Klarna. Det är viktigt för oss att våra kunder känner en trygghet i själva betalnings tillfället. Klarna ger våra kunder den trygghet. Klarna vet vad dom gör och gör det supersmidigt att genomföra ett köp hos oss på Bags Online.Man kan tex delbetala sitt köp eller betala allt direkt med kort. När vi startade vår butik gjorde vi en noga undersökning av betalningslösningar och k…

Woohoo! Nytt i butiken. Välkommen PKG.

Det är med stor glädje vi på Bags Online kan presentera ytterligare ett varumärke till er! Välkommen PKG.Otroligt roligt att fylla på vår butik med ett varumärke som stärker vårt utbud av riktigt bra väskor på nätet. Vi tycker PKG kompletterar vårt sortiment perfekt och väskorna är otroligt snygga. Ibland känns det som om man upprepar sig väldigt mycket men PKG kombinerar verkligen funktion och en snygg design på ett perfekt sätt!Du hittar…

Välkommen Mist. Nytt i butiken.

Det är med stor glädje vi kan presentera snygga väskor från Mist hos oss på Bags Online. Väskorna är modernt designade och tidlösa. Kollektionera görs för att passa dig dygnet runt alla dagar i veckan, året runt. Mist grundades 2014 i Göteborg.Vi på Bags Online är mycket glada över att ha Mist i vårt sortiment. Mistify Yourself!Köp din väska från Mist hos Bags Online! //Vännerna på Bags Online - väskor från Mist på n&…

Omdömen blir tydligare

Nu blir det tydligare med våra omdömen. För varje köp så skickar vi ut ett mail efter ca 10 dagar där vi ber dig att lämna ett omdöme på dina produkter. Som tack för du en rabattkod som ger dig 15% rabatt på ett helt köp. Vi uppskattar mycket om du kan ta dig tiden att lämna ett omdöme. Det går snabbt, du får fin rabatt men framför allt hjälper du andra kunder med ditt omdöme.Det nya i butiken som gör det hela tydligare är att nu ser m…

Företag är välkomna!

Ni vet väl om att det är helt ok att handla hos oss i egenskap av företag, kommun eller landsting? Självklart, är alla välkomna. Vi vänder oss inte enbart till konsumenter. Faktum är att en stor del av våra kunder är företagskunder. Vårt stora sortiment av både resväskor och datorväskor tilltalar kunder som reser i tjänsten men våra produkter passar även bra för en gåva till personalen. Vill du handla hos oss i egenskap av företag v&aum…

Ibland kan enkelt vara otroligt bra!

Gummiband med krokar - hur bra kan det vara? Vi vill nästan påstå att detta är kanske det bästa sedan färdigskivat bröd. Du kan ha dessa till det mesta. Perfekt att ha med sig på resan till att fästa extra utrustning på väskan osv. Det är nog bara fantasin som sätter gränserna. Quirky Bandits 10-pack, starka gummiband med krokar, köper du hos oss på Bags Online. //Vännerna på Bags Online - väskor och smarta resetillbehör på nätet…

Glad Påsk!

Vi på Bags Online önskar Er alla en riktigt Glad Påsk! Hoppas ni får en riktigt skön helg. Vi vill även passa på att tacka alla kunder, ni är fantastiska! Tack för att ni ger oss förtroende att leverera er nya väska. Fler och fler kunder kommer till oss, vilket vi är otroligt glada och stolta över. Glad Påsk!//Vännerna på Bags Online - väskor och påskfirande på nätet.

Perfekta presenten för Apple fantasten!

Twelve South Inspire - Mac Candle No 2 - den perfekta presenten. Ett ljus i hög kvalité som doftar ljuvligt. Designen är inspirerad från Apples produkter. Man behöver inte vara en tvättäkta Apple fan för att uppskatta den snygga designen och doften av det här ljuset.Begränsad upplaga och enbart tills lagret är slut. Så passa på nu.Köp ditt Mac Candle NO. 2 av oss på Bags Online.//Vännerna på Bags Online - väskor och ljus på nätet.

Airbox

Snygg och bra väska som är prisvärd. Airbox by Epic är en serie väskor där man har lyckats skapa en snygg serie standardväskor som är riktigt prisvärda. Utan att för den sakens skull kompromissa med kvalitén. Din nya väska kanske blir en Airbox! Hos oss på Bags Online hittar du Airbox till riktigt bra priser.//Vännerna på Bags Online - väskor från Airbox på nätet

Fyllt på med Carlobolaget!

Nu har vi fyllt på butiken med fler väskor från underbara Carlobolaget. Snygga väskor i bra kvalité till bra priser och i en massa läckra färger. Carlobolaget har tillverkat väskor länge och har lång erfarenhet av väskor.Vi kommer fylla på med fler produkter från carlobolaget allt eftersom. Du hittar alla Carlobolagets produkter hos Bags Online här!//Vännerna på Bags Online - väskor från Carlobolaget på nätet.

Epic Phantom SL i ny färg!

Nu har Epic släppt sin populära resväska Phantom SL i en ny snygg färg - Lagoon Blue. Phantom är en av dom bästa väskorna du kan hitta just nu. Otroligt bra kvalité och riktigt snygg.7 år full garanti är ett bevis på hur ruggigt bra väskan är.Lagoon Blue finns i alla tre storlekar. Small (kabinväska), Medium samt Large. Köp din nya Epic Phantom SL Lagoon Blue hos oss på Bags Online.//Vännerna på Bags Online - väskor och Epic Phantom SL på…

Nyhet! Epic Crate EX Wildlife Water Color

En ny otroligt läcker resväska i wildlife serien. Väskorna i Wildlife har fått sällskap av årets nyhet Water Color. Alla väskorna är unika och ingen ser exakt likadan ut. Det är en säsongsmodell och när lagret är slut så kommer dom inte in igen. Vi på Bags Online tycker Epic har lyckats väldigt bra med dessa resväskor. Förutom att det är en bra resväska i grunden så gör det unika trycker på väskan att Wildlife väskorna a…
Produkter

Handla

Information