•  Fri frakt & fria returer
  •  Prisgaranti
  •  Snabba leveranser
  •  0300-53 01 30
  • Om oss
  • Kundtjänst
Moms visas:
Cart 0

Epic Phantom SL i ny färg!

Nu har den omåttligt populära resväskan Epic Phantom SL släppts i en ny härlig färg - Orange. Phantom är en av våra storsäljare och det är inte svårt att lista ut varför- med sina 7års full garanti och otroligt snygga design. Köp den nya snygga Epic Phantom SL Orange hos oss på Bags Online.//Vännerna på Bags Online - väskor på nätet

Äntligen, resväska med inbyggd våg.

Resväskorna Stockholm från Carlobolaget har en inbyggd våg. Så fantastiskt smidigt. Vi har väl alla varit på flygplatsen och ställt oss frågan. Hur mycket väger den här resväskan egentligen? Nu behöver du inte vara orolig för att få betala för övervikt, slänga eller i panik packa om din resväska. Det är förutom brilijant även väldigt enkelt att väga väskan. Starta vågen, lyft den i handtaget och du får i disp…

Vår minsta väska, Airsnap!

Detta är vår minsta väska - Twelve South Airsnap. Det perfekta fodralet till dina Apple Airpod hörlurar. Tillverkade i äkta läder och finns i tre färger.Förutom att Airsnap skyddar dina Airpods så är dom riktigt snygga. Dina läckra produkter från Apple förtjänar tillbehör i världsklass.Twelve South Airsnap köper du av oss på Bags Online.//Vännerna på Bags Online - Twelve South Airsnap på nätet

Utförsäljning

Hjälp oss att rensa på lagret. Vi har just nu extra mycket produkter till extremt bra priser. Vad sägs om upp till 80% rabatt. Det är helt galet!Gäller enbart så långt lagret räcker- skynda att fynda innan det tar slut!Du hittar alla våra nedsatta varor här!//Vännerna på Bags Online - väskor och annat till extremt bra priser

Nytt i butiken! Epic Crate EX Solids.

Den otroligt snygga Crate EX Solids från Epic är nu är. Finns i fyra läckra solida och klara färger. Vi gillar dom och hoppas du också kommer göra det! Köp din Epic Crate EX Solids från oss på Bags Online redan idag!//Vännerna på Bags Online - väskor på nätet

Golden Glimmer!

Nya Epic Crate Reflex Golden Glimmer är här! Galet snygga.Golden Glimmer är en ny färg i den populära reflex serien från Epic. Väskorna har ett reflexmaterial som blandas i ytskitet på väskan. Skapar en otroligt snygg effekt som på ett stilfullt sätt får väskan att sticka ut från mängden. Detta är en väska som inte skäms för sig!Enda nackdelen är att det inte riktigt går att få till den snygga effekten i produktbilderna. Så…

Trasig väska, garanti?

Har din väska gått sönder under flygresan? Så här fungerar garantin. Om det är så att din resväska har gått sönder under en flygresan, vill vi börja med att beklaga detta. Det är alltid tråkigt när det händer. Våra väskor håller en hög kvalité och är utvecklade för att klara mycket. Men resväskor hanteras väldigt illa, snällt sagt, av flygbolagen. Det kan hända att en skada sker, oavsett vad man har för…

Heja Sverige!

Nu hjälps vi åt och hejar fram Sverige som vinnare mot England! Vilka hjältar dom redan är. Ser fram emot en bra match idag med vinst för det svenska laget. :-)//Bags Online - väskor och fotboll på nätet.

Underbara produkter i äkta skinn

Vi har tagit in en köks-serie från Carlobolaget. Snygg designade produkter i äkta skinn. Passar perfekt i alla hem men är också den perfekta presenten. Komplettera vin och ölväskan med ett fint vin eller favorit ölen så har du den perfekta gå bort presenten till värdinnan/värden. Tillverkade i äkta skinn som bara blir bättre och finare med åren. En otroligt snygg vinväska för 1 eller 2 flaskor samt för ölfantasten finns ett sexpack. Det snygga oc…

Snygga Weekend bags

En snygg och praktisk weekend bag bör finnas i varje hem. Vi kanske är lite partiska i detta men en weekend bag är otroligt användbar. För den lilla resan eller som en extra väska till den större resan. Dom allra flesta har behov av en weekend bag. Varför inte köpa en snygg sådan?Vi har den otroligt läckra modellen Sandhamn från Carlobolaget. Nu till extra bra pris.Köp din weekend bag från oss på Bags Online här.//Vännerna på Bags Online - weekend v&a…

Glad Midsommar!

Glad Midsommar! Vi på Bags Online önskar alla en riktigt underbar midsommar. //Vännerna på Bags Online - väskor och midsommar på nätet.

Från hjärtat av London - Pipetto

Vi är glada över att presentera nyheter i butiken, välkommen Pipetto. Från hjärtat av London kommer varumärket Pipetto. I sortimentet finns bland annat iPad fodral med en unik origami funktion. Denna funktion gör fodralet extremt flexibelt utan att ta någon extra plats.Pipetto är ett premium märke och håller hög kvalité.Köp ditt iPad fodral från Pipetto hos oss på Bags Online.//Vännerna på Bags Online - väskor och iPad fodral från Pipett…

Titan X2

Nu har vi fyllt på sortimentet med snygga väskor från Titan. Titan X2 är en otroligt snygg väska i hög kvalité. Finns i olika färger. Sharkskin modellerna har ett mönstrat skal och Flash har en slät yta. Finns i färgerna fresh pink, lime green och svart. Oavsett vilken färg man väljer så får man en sexig väska man lägger märke till. Köp din Titan X2 resväska från oss på Bags Online.//Vännerna på Bags Online - väs…

Tips! Klarnas app.

Vi skulle vilja tipsa er om att Klarna har en app där man kan se och hantera det mesta av köp man gjort med Klarna. På Bags Onlien använder vi Klarna som betalningslösning. För att göra det tydligt, enkelt och smidigt att hantera sina köp och betalningar tipsar vi om deras app. För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga med sitt köp hos oss och därför har vi Klarna som samarbetspartner. En av dom absolut största och bästa lösningarna p&arin…

Grattis Sverige!

Ett stort grattis på Sveriges Nationaldag. Vi hoppas alla där ute i det här avlånga och underbara landet får en fantastisk bra dag. En dag fylld med glädje. //Vännerna på Bags Online - väskor och en trevlig national dag på nätet.

Förändringar i butiken/kassan!

Vi har infört några mindre förändringar i butiken, för att förbättra och göra det tydligare för dig som kund. I kassan kommer du framöver behöva kryssa i om du önskar få vårt Nyhetbrev. Nyhetbrevet skickar vi ut relativt sällan och kan innehålla viktig information samt förmånliga erbjudanden. Som vi hoppas du inte vill missa genom att aktivt kryssa i att du önskar vårt nyhetsbrev.Högst upp i kassan har vi gjort det tydligare för d…
Produkter

Handla

Information