Moms visas:
Cart 0

Datorväskor

Nu för tiden har den moderna datorväskan ersatt portföljen. Portföljen är en väskmodell som var tillverkad för att kunna bära med sig papper och liknande saker i. Idag har den moderna portföljen (datorväskan) istället fack för datorer och inte papper. Oftast med extra fack för datortillbehör som laddare men även för andra tillbehör man brukar vilja ha med sig.

En datorväska är det självklara valet för dom flesta idag. Har du en bärbar dator och behöver ta med dig den någonstans som till och från jobbet är en datorväska det givna valet för en säker och smidig transport. Finns i många olika modeller för att du ska kunna hitta den som passar dig och ditt behov. Det finns väskor med bärhandtag och eller axelrem för att smidigt kunna bära väskan på axeln. Vi har även datorväskor med hjul och teleskophandtag för enkel transport. Den modellen brukar passa extra bra som handbagage eller kabinväska då det finns extra mycket plats i väskan.

Gemensamt för en laptopväska brukar vara ett vadderat fack för datorn, flera praktiska fickor för tillbehör. Många har även dokumentfack samt fack för surfplatta. Vissa väskor har mycket plats för tillbehör och andra är mer som ett slim case där du bara får plats för själva datorn. Våra datorväskor håller genomgående hög kvalité. 

Börja med att välja en kategori av olika datorväskor för att enkelt hitta den väska som just du är ute efter. Du kan sedan filtrera urvalet i menyn på vänster sida. Så du enkelt får fram väskorna som passar din storlek på dator. Tänk på att storleken på datorn kan skilja mycket mellan olika modeller på datorn. Vet du om att du har en extra stor dator (inte bara skärmen vilket är storleken som anges) bör du fundera på att välja en väska med större fack för datorn.

Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information