Moms visas:
Cart 0

Klassiska datorväskor

Den klassiska datorväskan är den absolut vanligaste typen av datorväska. Förutom ett vadderat fack för datorn brukar det finnas ett eller flera fack för tillbehör. Allt från laddare, mus, pennor och papper brukar man kunna få med sig i en datorväska av den klassiska sorten. Den klassiska datorväskan kännetecknas av bärhandtag och man bär den helt enkelt som en portfölj. Dom allra flesta modellerna levereras med en axelrem för att enkelt och smidigt kunna bära väskan över axeln. Perfekt om du behöver bära med dig mer saker eller bara vill bära datorn på ett mer avslappnat sätt.

Den klassiska väskan för din bärbara dator är för många ett standard tillbehör till datorn. Mest för att det är ett bra skydd för datorn men också för att man får med sig allt man behöver ha med sig på tex möten och kundbesök. Det finns även modeller som är mer avskalade och kallas för slim case. I dessa slim case får man inte med sig riktigt lika mycket tillbehör som i vissa andra modeller. Många använder sig av standardväskan som man fick tillsammans med datorn från jobbet. Nöj dig inte med den, det finns oftast mycket bättre alternativ. Alternativ som både är praktiska och uppfyller alla önskemål men som även är snygg och passar din stil.

Det är vanligt att datorväskan blir mer och mer som en mode accessoar och designad för att passa dig och din stil. Alla våra klassiska datorväskor håller bra kvalité och vi på Bags Online har ett stort sortiment av olika modeller av datorväskor för att du ska hitta en som passar just dig.

    Passar storlek på dator
    Färg
    Varumärke
Rensa filtrering
Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information