Moms visas:
Cart 0

Messenger

Från början användes den här typen av väskor av olika kurirer för transport av post och paket. Nu är det mer en modeaccessoar och en snygg datorväska.

Det som mest symboliserar en messenger datorväska är den stora fliken som täcker öppningen på väskan. Oftast stängs denna med remmar, snäppfästen, kardborre eller magneter. Ibland är det ingen speciell låsning av fliken utan den hänger helt enkelt bara över öppningen. Konstruktionen med fliken gör väskan tålig mot väder och framför allt regn. Vattnet leds bort från väskan och den mest utsatta delen, dragkedjan, är skyddad mot regnet under fliken.

Även om det på många modeller finns ett vanligt bärhandtag är det axelremmen i kombination med fliken över öppningen som särskiljer en messenger väska från en vanlig klassisk datorväska. Axelremmen kan ibland vara integrerad i väskan och är ofta kraftig och rejäl. Väskan är tänkt att bäras genom att man har axelbandet tvärs över bröstet. Tanken är alltså att man bär den diagonalt över bröstkorgen med väskan hängandes lågt ner på sidan av ryggen. Bär man väskan på det här sättet kan man också dra fram den till framsidan för att enkelt komma åt innehållet utan att ta av sig väskan. Men det är självklart helt frivilligt hur man vill bära den.

I en datorväska av messenger typ får du såklart plats för din dator i ett oftast vadderat fack men det brukar finnas fack och utrymmen för olika tillbehör som laddare, papper och pennor.

    Passar storlek på dator
    Färg
    Varumärke
Rensa filtrering
Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information