Moms visas:
Cart 0

Sleeve, fodral för bärbara datorer

En sleeve är mer som ett fodral för din dator. Den är perfekt för dig som önskar ett bra skydd för din dator men vill inte bära med dig på en stor datorväska.

Sleeve är en datorväska utan handtag och nästan inga fack för extra tillbehör. Det finns vissa modeller som har något extra fack men fokus ligger på ett fack för datorn och inget mer. Vi har valt att dra gränsen mellan sleeve och slim case vid handtagen. Har väskan ett handtag är det en klassisk datorväska fast i en mer avskalad design, en så kallad slim case. Inga handtag så är det helt enkelt en sleeve.

Med dagens batterikapacitet på bärbara datorer är det ganska vanligt att man klarar sig väldigt länge utan att ladda sin dator. Varför då bära med sig på en massa onödiga prylar. Uppskattar du att bära med dig på så lite tillbehör och utrustning som det går och är en lite mer digital människa är en sleeve för din dator det rätta för dig.

En sleeve är ett snyggt och avskalat sätt att skydda din dator. Vi på Bags Online rekommenderar att alltid ha din bärbara dator i ett fodral som en sleeve. Behöver du få med dig extra mycket tillbehör när du är ute och reser lägger du helt enkelt ner hela datorn med fodralet och allt i en klassisk datorväska eller datorryggsäck. Som en bonus ger det ett extra skydd för din dator. Det ger dig en smidighet och flexibilitet som oftast är uppskattad.

    Passar storlek på dator
    Färg
    Varumärke
Rensa filtrering
Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information