Moms visas:
Cart 0

Väskor, fodral och skydd till surfplattor

Det perfekta tillbehöret till din surfplatta är en snygg väska eller fodral. Alla iPads / surfplattor bör transporteras i ett skyddande och snyggt fodral eller väska. Ett vettigt skydd för din surfplatta förlänger garanterat livslängden på din kära och ibland dyra ögonsten och det blir enklare att transportera den. Brukar du ta med dig eller resa med din iPad är det ett givet val. Tänk på att en del varianter bara har plats för själva surfplattan och andra har plats för lite tillbehör som tex laddare.

Ett bra skydd för din surfplatta är en billig försäkring. Många modeller har inte bara ett riktigt bra skydd utan erbjuder fler funktioner. Det finns modeller med ett bekvämt handtag så du enkelt och tryggt ska kunna hålla din surfplatta under tiden du använder den. En vanlig funktion är inbyggt ställ så du kan ställa ifrån dig enheten för att kunna på ett bekvämt sätt och med en bra vinkel kunna se på film, läsa texter eller varför inte arbeta med den och använda den som ett alternativ till en bärbar dator. Med extra utrustning som ett tangentbord blir en surfplatta mycket användbar.

Välj modell på din surfplatta i menyn till vänster för att enkelt få fram rätt väska/skydd till just din surfplatta. Du kan även filtrera på varumärke och färg.

    Välj modell på din Surfplatta
    Färg
    Varumärke
Rensa filtrering
Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information