Moms visas:
Cart 0

Enkla returer - det ska vara enkelt att handla av oss. Givetvis även om man ångrar sig.

Vi vill inte krångla till det i onödan, det ska vara enkelt att returnera. En del tycker det kan vara lite krångligt att e-handla och speciellt om det är osäkert med hur man gör om man eller kanske rent av den man har handlat till får andra tankar och ångrar sitt köp. Det kanske helt enkelt inte blev som man tänkt sig. Hos oss på Bags Online är det enkelt att skicka tillbaka det man köpt oavsett om det är en bra eller dålig anledning. Vi vill inte krångla till det för dig som kund. Det är tryggt och enkelt att handla av oss på Bags Online. Hos Bags Online har du öppet köp / ångerrätt i hela 30 dagar, vi har dessutom fria returer i 14 dagar efter ditt köp.

Hur gör man en retur? Så här enkelt är det.

Steg 1 - Skicka oss ett mail på kundtjanst@bagsonline.se att du vill returnera din beställning - glöm inte att ange vilket ordernummer det gäller. Är det inom 14 dagar från ditt köp återkommer vi med en fraktsedel.

Steg 2 - Packa ner produkterna ordentligt. Tejpa väl.

Steg 3 - Använd fraktsedeln du har fått från oss, eller skicka till:

Bags Online Sweden AB
Gathes väg 80
439 36 Onsala

Steg 4 - När vi har fått returen så kontrollerar vi så den är oanvänd osv. Efter det gör vi en återbetalning via Klarna. Beroende på betalningssätt kan det ta lite olika lång tid innan pengarna hittar tillbaka. Har du valt faktura och inte betalat den än kommer den att krediteras. Obs! vi rekomenderar alltid att betala fakturan i tid, även om du skickat tillbaka produkterna. Kontakta Klarna om du önskar pausa fakturan.

Önskar du byta din produkt, gör istället en ny beställning på det du önskar byta till. Den du returnerat kommer vi såklart göra en återbetalning på.

Vi skulle uppskatta om du återkopplade till oss varför du ångrar ditt köp. Det är viktig information för oss så vi kan bli bättre.

//Vännerna på Bags Online - väskor på nätet

Produkter

Handla

Information