Moms visas:
Cart 0

Företag/B2B, kommun eller landsting

Självklart är du välkommen till oss i egenskap av företag, kommun eller landsting. Många av våra kunder är företagskunder. Det är enkelt och smidigt att handla av oss även till företaget, kommunen eller landstinget det är på samma sätt som du är van vid från ett vanligt köp i en e-handelsbutik. 

1, Klicka runt och välj ut det du önskar köpa.

2, Välj köp så produkterna hamnar i varukorgen.

3, Gå till kassan.

4, Ange att du är ett företag genom att högt upp i kassan klicka på "Företag?" och fyll sedan enkelt i uppgifterna som behövs. 

 

5, Klart. Fakturan/betalningen kommer nu vara utställd till ditt företag/arbetsplats. 

Ibland kan det vara svårt för Klarna att godkänna betalningar gällande kommun och landsting. Kontakta oss så hjälper vi Er med detta. kundtjanst@bagsonline.se 

Vill du ha ditt företags logga på väskan? Dom allra flesta hårda resväskor av märket Epic, Titan, Airbox samt Carlobolaget kan vi erbjuda att trycka er logotyp på. Blir riktigt snyggt och är garanterat billigare än vad man tror. Beskriv hur du tänker dig att logotypen ska vara, vilken väska och antal så återkommer vi till dig med en offert. Leveranstiden blir längre än normalt samt att ånger och retur ej är möjligt (då vi inte kan sälja väskorna till någon annan). Självklart gäller garanti som vanligt.

En av våra egna väskor som vi har extrautrustat med logga.

 

Varför inte passa på att köpa en uppskattad present till personalen? Vi har många snygga väskor som passar både privat och i affärer. Vi har ett stor utbud av väskor i hög kvalité och snygg design. En dataväska är något som många använder dagligen. Vi har garanterat en som passar dig och din personal.

Önskar du göra ett större inköp? Hör av dig till oss på b2b@bagsonline.se så ska vi ge dig ett bra erbjudande. Ange vilka produkter du är intresserad av och antal så återkommer vi snarast till dig.

Har du några frågor eller önskar en offert hör av dig! Vi hjälper dig!

//Daniel Olofsson, Bags Online - väskor på nätet

Produkter

Handla

Information