Cart 0
Moms visas:

FAQ - Frågor och Svar.

Här har vi samlat våra 10 vanligaste frågor i vår FAQ (Frequently Asked Question(s). Hittar du inte svaret på det du funderar på? Vänligen kontakta oss så hjälper vi dig.

 

 När kommer min väska?

Vi skickar i normala fall inom 2-3 dagar. Oftast samma dag eller dagen efter vi får din beställning. Gäller vardagar. Mer information hittar du bland våra villkor.

 Har ni delbetalning?

Ja, vi erbjuder delbetalning. Via vår samarbetspartner Klarna har vi många betalningsalternativ varav ett är delbetalning. Dock är det inte vi som avgör om du blir godkänd för delbetalning. Hela den processen ligger hos Klarna. Läs gärna mer på vår sida för villkor.

 Inköp till företaget, är det möjligt?

Självklart, i kassan kan du välja att handla på företaget istället för privat. Önskar du göra ett större inköp? Inga problem. Kontakta oss för ett bra erbjudande. Läs gärna mer på vår B2B sida.

 Hur gör jag om jag ångrar mitt köp?

Tråkigt att höra. Kontakta oss så hjälper vi dig med detta. Självklart är det aldrig några problem att ångra sitt köp. Kontakta oss via vårt kontaktformulär för hjälp.

 Jag bor i ett annat land, kan ni leverera?

Tyvärr, levererar vi bara inom Sverige i dagsläget. Vi arbetar på att kunna erbjuda våra produkter även till dig som bor i ett annat land. Dock är vi inte där på ett tag.

 Kan jag ringa till er?

I dagsläget har vi tyvärr inga möjligheter att erbjuda hjälp över telefon. Vi vill gärna komma i kontakt med våra kunder men hoppas det går bra med mail. Vi svarar på alla mail och oftast riktigt snabbt. Skicka ett mail till hello@bagsonline.se eller använd vårt kontaktformulär.

 Vilka är ni som driver Bagsonline.se?

Trevligt att du undrar. Företaget heter Bags Online Sweden AB. Vi som startat företaget heter Daniel och Victoria. Läs mer om hur och varför vi startade upp företaget och butiken.

 Har ni någon butik också?

Vi finns bara på nätet men det är en dröm att i framtiden öppna en liten butik/showroom. Hjärtat i företaget kommer dock alltid vara vår e-handel.

 Hur fungerar fraktkostnaden?

Allt är fraktfritt hos oss på Bags Online. Oavsett om du handlar lite eller mycket tillkommer det ingen kostnad för frakt.

 Samarbetar ni med bloggare eller andra personer på sociala medier?

Javisst gör vi det. Framför allt så är vi väldigt intresserade av att göra det mer. Dock är vi ganska noga med att det ska bli rätt både för oss och tex bloggaren. Har du några mer tankar om detta? Kontakta oss genom att skicka ett mail direkt till mig, Daniel Olofsson.

 Till vårt Infocenter

Produkter

Handla

Information