•  Fri frakt & fria returer
  •  Prisgaranti
  •  Snabba leveranser
  •  0300-53 01 30
  • Om oss
  • Kundtjänst
Moms visas:
Cart 0

Vad innebär fri frakt, fria returer och prisgaranti?

Vi på Bags Online känner oss trygga med våra produkter. Som ett bevis på detta har vi nu gjort det ännu enklare, smidigare och tryggare för våra kunder. Läs gärna mer om vad det innebär för dig här nedan, är något oklart tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig. Skicka ett mail till hello@bagsonline.se

Fri Frakt - på allt

Fri frakt hos oss på Bags Online är precis vad det låter som. Inga dolda fraktkostnader. Inga gränser för fri frakt att hålla reda på. Hos Bags Online får du fri frakt på allt - alltid.

 

Fria Returer - enkelt och smidigt

Vi känner oss trygga med våra produkter och vill med fria returer få våra kunder att känna sig trygga med sitt köp hos oss på Bags Online. Det ska vara enkelt och smidigt att handla av oss men självklart också om man önskar returnera sin vara. Ibland stämmer det bara inte när man handlar på nätet och man önskar returnera produkten man har köpt. Vi på Bags Online vill givetvis helst att du inte alls funderar på att skicka tillbaka din nya vara från oss och att du är nöjd med ditt köp men det är viktigare för oss att du blir helt nöjd. Är du inte det så hjälper vi dig att gratis skicka tillbaka ditt köp.

Men hur går det till? Det är enkelt. Kontakta oss och meddela vilken order det gäller. Inom kort får du en förbetald fraktsedel på mail. Använd fraktsedeln och skicka tillbaka din vara i samma emballage som vi skickade produkten i. När vi fått den i retur gör vi en återbetalning. Tänk på att varan ska vara oanvänd, väl emballerad och med alla etiketter och skyddsplast med mera kvar. Fria returer gäller i 14 dagar från datumet för inköp.

 

Prisgaranti - lägsta prisgaranti

Om du hittar samma vara som du köpt av oss till ett lägre pris hos någon annan e-handlare inom 7 dagar från datum för inköpet så ersätter vi dig med mellanskillnaden.

Hur går det till? Skulle du hitta samma produkt som du köpt av oss hos en annan e-handlare till ett lägre pris kontaktar du oss. Skicka länken till deras produkt (ej en bild eller liknande). Efter att vi kontrollerat så gör vi en återbetalning på mellanskillnaden. Enkelt och smidigt.

Tryggt, detta är ett sätt för oss att ge dig trygghet med ditt köp.

Tänk på att det gäller produkter som säljs till ordinarie pris och inte utförsäljningar, kampanjer osv. Samt för e-handels butiker i Sverige (som är etablerade och levererar från Sverige). Gäller inom 7 dagar från datum för inköp.

 

Produkter

Handla

Information