Moms visas:
Cart 0

Vår historia

Bags Online Sweden AB är en mode- och livsstilsbutik för väskor och tillbehör. Alla våra produkter håller hög kvalité. Företaget startades 2016 och fokus har alltid varit att erbjuda produkter som gör skillnad i människors vardag och när drömmar förverkligas genom resor.

Detta är bakgrunden till att vi skapade Bags Online – väskor på nätet. Konceptet bygger på ett ekosystem av stilfullt designade och funktionella väskor. Väskor som kan varieras efter tycke och smak – allt beroende på situation och behov.

Med utgångspunkt i våra ledord Kvalitet, Design och Funktion erbjuder vi våra produkter från noga utvalda leverantörer och varumärken. Vi väljer våra produkter med omsorg. Vi försöker alltid hitta nya innovativa och funktionella utvecklingsmöjligheter. Bags Online Sweden AB föddes ur kärlek och nyfikenhet till våra produkter och det är vår stora styrka. För oss är ingenting någonsin färdigt, utan allt kan alltid förbättras.

Hur allt började

Daniel Olofsson och Victoria Ullman är båda två från västkusten som länge haft en stark önskan och viljan att skapa något eget.

Efter en tid med vår första butik, där väskor var en kategori, växte känslan om att vi kan göra det bättre för våra väskor. Detta blev starten för våra väskor på nätet. Bags Online startades och efter en tid är det vår enda butik. Fokus är viktigt och med ett smalare produktområde är vi övertygande om att vi är på rätt spår. Resan har bara börjat.

Innovation och funktion

Vi har utvecklat och skapat ett sortiment av produkter som förenklar och underlättar människors vardag och när drömmar förverkligas.

Material och kvalité

Våra leverantörer och varumärken väljs med omsorg. Material och kvalité är genomgående viktigt för oss. Det är ett sätt för oss att agera och kunna erbjuda våra kunder riktigt bra produkter.

Etiskt, Miljövänligt, Hållbarhet

Vi tror på hållbar utveckling och ansvarsfullt företagande och gör därför allt vi kan för att bidra till det.

 

Är det något vi kan hjälpa dig med? Kontakta oss via vårt kontaktformulär

//Daniel och Victoria, Bags Online - väskor på nätet.

 

 Kontakta mig gärna direkt för feedback. Skicka mig ett mail.

 //Daniel Olofsson, Grundare och VD.

 

 

 

 Kontakta mig gärna direkt för feedback. Skicka mig ett mail.

 //Victoria Ullman, Grundare och Ekonomi

 

 

Produkter

Handla

Information