Ubify

Vi har tagit beslutet att avveckla vår butik Ubify.

Det är såklart med blandade känslor men vi är övertygande om att det är rätt val. Med våra två butiker (Ubify och Bags Online) blir det lite för mycket att hantera. Det blir inte fokus på någon butik och båda blir lidande. Så vi kommer skifta fokus över helt och hållet till Bags Online. Väskor på nätet är ett koncept som vi tror fullt ut på och med en smalare produktkategori så blir det dessutom enklare att fokusera och göra det bra.

Vi älskar produkterna som Ubify har i sitt sortiment men vi ska inte sticka under stolen med att det är ett extremt konkurrens utsatt produktområde med väldigt många och stora aktörer på marknaden. Det har gjort det tufft att konkurrera trots att man är övertygad om att man har grymma produkter. Tror även att man behöver ett extremt stort sortiment för att få det att snurra på riktigt bra. Ett extremt stort sortiment har aldrig varit vårt mål eller ens önskan. Vill man ha riktigt bra produkter i sitt sortiment behöver man vara lite kräsen helt enkelt. 

Ser vi tillbaka på tiden med Ubify så finns det inget att ångra. Det har varit en extremt lärorik resa och resan kommer vi fortsätta med Bags Online. 

Våra kunder är såklart det viktigaste vi har och vad händer för er nu? Ubify.se kommer inte finnas kvar efter den sista Januari 2017. Har ni något garantiärende eller ånger mm så vänd dig till vännerna på Bagsonline.se så kommer du få hjälp precis som vanligt.

Tack till alla våra kunder genom åren som gått!

//Vännerna på Ubify och Bags Online.

Produkter

Handla

Information