•  Fri frakt & fria returer
 •  Prisgaranti
 •  Snabba leveranser
 •  0300-53 01 30
 • Om oss
 • Kundtjänst
Moms visas:
Cart 0

Hårda och tåliga resväskor

Hårda resväskor är den absolut vanligaste resväskan idag. Dom fina materialen som utvecklats under många år håller mycket hög kvalité och är väldigt tåliga. För att få en tålig väska är dom hårda resväskorna faktiskt ganska mjuka och flexibla utan att på något sätt tappa formen. Detta gör dom tåliga mot stötar och slag.

När man väljer sin nya resväska är det viktigt att man tänker på vikten, inredningen och även materialet på sin hårda resväska. Alla våra resväskor på Bags Online har bra material, lång garanti och lättrullade hjul. I stort sett alla resväskor idag är även utrustade med TSA-lås. För att du ska kunna ta med dig mer packning är det viktigt att du väljer en hård lättviktsväska som inte väger så mycket. Lättare resväska innebär att du kan packa mer utan att riskera böter för extra kilon. En hård resväska skyddar din packning bättre än en mjuk väska. Inredningen i en väska varierar mellan tillverkare och modeller. En avdelare som stängs med dragkedja mellan dom två delarna i resväskan är oftast bättre än enbart packavdelare som bara är spännen som fästs med knäppspännen. Dessa avdelare håller packningen bättre på plats. Justerbara packremmar är i stort sett standard i samtliga väskor och underlättar att hålla din packning på plats.

Dom flesta hårda resväskorna är idag tillverkade av polykarbonat plast som är en mycket hållbar och flexibel plast som kan göras tunn utan att kompromissa med tåligheten. Den här typen av plast används till mycket som bland annat visir för hjälmar och andra produkter som kräver extrem hållbarhet. Tidigare gjorde man resväskor i polypropylenplast som är en hårdare och inte så flexibel plast som väger mer och känsligare för stötar (speciellt när dom blir kalla).

Hårda resväskor finns i en mängd roliga, snygga och stilrena färger. Det finns enfärgade men även en hel del med läckra motiv. En resväska behöver inte bara vara svart längre. En snygg resväska i en härlig färg blir också mycket enklare att hitta på bagagebandet.

Använd dig gärna av filtreringen i menyn på vänster sida för att enklare hitta till rätt väska. Tänk på att alla yttermått är inklusive hjul, lås och handtag (infällt om det är teleskop handtag).

  Passar storlek på dator
  Storlek på resväskan
  Färg
  Varumärke
  Hård eller mjuk
Rensa filtrering
Produkter

Handla

Information