Moms visas:
Cart 0

Kabinväskor

Kabinväskor är den mindre och smidiga resväskan du får ta med som handbagage in i kabinen på flygplanet. Om du inte har några incheckade väskor behöver du inte vänta vid bagagebandet på din resväska – du har den med dig hela tiden. Den max tillåtna storleken på kabinväskan kan variera mellan olika flygbolag så dubbelkolla alltid med ditt flygbolag innan du reser. Tänk på att yttermåtten gäller inklusive hjul, handtag och lås. Normalt mått för handbagage är ca 55x40x23 cm (höjd x bredd x djup). Den tillåtna vikten brukar ligga på runt 8 kg. Men vissa flygbolag, oftast lågprisbolag, har andra mått och kräver en mindre väska. Vi på Bags Online har kabinväskor som uppfyller även dessa krav – se väskorna som har storlek Extra Small. Men dubbelkolla alltid aktuella mått för just ditt flygbolag.

Välj alltid den kabinväska som passar dig och uppfyller dina behov. En hård kabinväska skyddar din packning lite bättre än en mjuk och har oftast 4 lättrullade hjul. Fyra hjul gör den lätthanterad, speciellt i trånga utrymmen som på tåg och flygplan. En mjuk kabinväska har oftast flera fickor på utsidan med möjlighet att enkelt komma åt tex flygbiljetter, tidning eller hörlurar. Vilket gör dom extra lämpliga som kabinväskor. Även dom mjuka varianterna har antingen två eller fyra hjul. Väskor med två hjul får lite extra utrymme för packningen då dom oftast är infällda och själva väskan kan göras lite större. Måtten är alltid inklusive hjul, handtag och lås.

Behöver du få med dig mycket eller extra tung packning är det viktigt att du väljer en lätt kabinväska med tanke på viktgränsen för handbagaget. Många flygbolag tillåter även en datorväska, handväska eller en flightbag utöver kabinväskan. Kontrollera alltid med ditt flygbolag vad som gäller.

  Passar storlek på dator
  Storlek på resväskan
  Färg
  Varumärke
  Hård eller mjuk
  Filtrera på modell
Rensa filtrering
Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information