Moms visas:
Cart 0

Kabinväskor med datorfack

Kabinväskor med fack för en bärbar dator kan vara en av dom absolut mest användbara resväskorna. En kabinväska är den väska du får ta med dig ombord flygplanet som handbagage. Perfekt kombination med en stor resväska eller som enda väskan på en kortare resa över dagen eller en helg. Med eller utan dator.

Nu slipper du ta med dig både kabinväska och en extra datorväska. En kabinväska med fack för bärbar dator är både smart och otroligt smidigt. Det är enklare att resa med enbart ett handbagage. Oftast är väskan utrustad med två eller fyra hjul samt teleskophandtag för enkel och smidig transport av väskan.

En kabinväska med hårt skal skyddar din packning och dator riktigt bra. Även en mjuk resväska har givetvis ett bra skydd för din dator. Vissa modeller är mer som en stor datorväska med extra utrymme för lite mindre packning och med andra modeller får du med dig mer packning. Välj en väska som passar dig och dina behov. Dessa kabinväskor passar även dig som behöver få med dig extra mycket tillbehör samt dator. En vanlig väska för personer som reser mycket i jobbet. Perfekt för dig som håller i utbildningar där man behöver extra utbildningsmaterial med sig.

  Passar storlek på dator
  Storlek på resväskan
  Färg
  Varumärke
  Hård eller mjuk
  Filtrera på modell
Rensa filtrering
Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information