Moms visas:
Cart 0

Mjuka Kabinväskor

Den mjuka kabinväskan passar extra bra som just kabinväska eller handbagage. På grund av att dom flesta modellerna har ett par fack på utsidan med plats för biljetter, hörlurar och andra prylar man enkelt vill komma åt utan att öppna hela väska. Detta gör den till en perfekt reskamrat på resan oavsett om det är som komplement till den stora väskan eller den enda resväskan på en mindre tur.

En mjuk väska går att göra väldigt lätt men skyddar innehållet lite sämre än en hård. Alla våra mjuka kabinväskor är gjorda av tåligt och slitstarka material. Väskorna finns med antingen fyra hjul eller två. Fyra hjul skapar en väska som är lätt att manövrera i trånga utrymmen men stjäl lite av volymen på väskan. Alla yttermått är inklusive hjul, handtag och lås. Väljer man en väska med två hjul så är dom ofta mer integrerade i väskan och volymen för packning kan därmed göras lite större. Men väskan blir lite svårare att hantera i trängre utrymmen.

Välj en väska som passar dig och efter dina behov. Det finns även en del kabinväskor som är gjorda för att få med dig dator med tillbehör samt lite packning. Dessa passar perfekt för dig reser mycket i affärer men inte är borta så länge eller så kombinerar du den enkelt med en stor resväska för den lite längre affärsresan.

  Passar storlek på dator
  Storlek på resväskan
  Färg
  Varumärke
  Hård eller mjuk
  Filtrera på modell
Rensa filtrering
Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information