•  Fri frakt & fria returer
 •  Prisgaranti
 •  Snabba leveranser
 •  0300-53 01 30
 • Om oss
 • Kundtjänst
Moms visas:
Cart 0

Mjuka Resväskor

Mjuka resväskor tillverkas i huvudsak av antingen nylon eller polyester. Två väldigt slitstarka material som gör resväskorna mycket flexibla, slitstarka och lätta. En mjuk resväska skyddar dock inte packningen lika bra som en hård resväska, vilket kan vara bra att tänka på om man har känslig packning. Till skillnad från hårda väskor är en mjuk resväska ofta utrustad med fickor på utsidan som är perfekt för tidningar, biljetter och andra accessoarer som du vill ha lätt tillgängligt. Därför är en mjuk liten resväska extra bra som en kabinväska / handbagage där du enkelt vill komma åt dina biljetter, hörlurar, tidning, bok osv.

En mjuk resväska packar du i bottendelen och sedan stänger du toppdelen som ett lock. Vissa av resväskorna är expanderbara för att få plats med extra packning, vilket oftast är tacksamt på vägen hem om man har handlat lite extra på semestern. Även ett sätt för att enkelt kunna anpassa resväskan efter dom olika flygbolagens olika mått för handbagage. I stort sett alla resväskor är utrustade med antingen 2 eller 4 lättrullade hjul samt TSA-lås.

Använda gärna filtreringen i menyn på vänster sida för att enklare hitta rätt resväska. Tänk på att alla yttermått är inklusive hjul, lås och handtag (infällt om det är teleskop handtag).

  Passar storlek på dator
  Storlek på resväskan
  Färg
  Varumärke
  Välj typ av bag
  Hård eller mjuk
Rensa filtrering
Produkter

Handla

Information