Moms visas:
Cart 0
bluelounge-ryggsäck-ipad-återvunnaPETflaskor-miljövänlig-laptop bluelounge-ryggsäck-ipad-återvunnaPETflaskor-miljövänlig-laptop bluelounge-ryggsäck-ipad-återvunnaPETflaskor-miljövänlig-laptop bluelounge-ryggsäck-ipad-återvunnaPETflaskor-miljövänlig-laptop bluelounge-ryggsäck-ipad-återvunnaPETflaskor-miljövänlig-laptop bluelounge-ryggsäck-ipad-återvunnaPETflaskor-miljövänlig-laptop

Bluelounge - Ryggsäck 15” Grön

(1)

Bluelounge Designad ryggsäck med en iPad ficka och plats upp till en 15” laptop fodrad med neoprene.

Bags by Bluelounge - miljövänliga, snygga och smarta väskor och fodral. 100% återvinningsbar!

- Tillverkad av återvunna PET-flaskor, alltså 100% återvinningsbar!

- Väskans ytskikt är vattenavvisande och mycket slitstarkt.

- Coola detaljer som aluminiumspännen och magnetlås.

Ryggsäck för upp till 15" laptop 
Ger din laptop maximalt skydd från väder och vind, hugg och slag samt alla andra faror som hotar där ute. Perfekt passform, slitstyrka och elegant, professionellt utseende är några egenskaper som kännetecknar dessa coola väskor. Magnetlås och aluminiumspännen ger säker förvaring.

Bags by Bluelounge
Väskor och fodral med tidlös, praktisk BL-design och smarta detaljer som värnar om både miljkön och dina kära ägodelar. Det mjuka men slitstarka tyget, som ser ut och känns som bomull, är till 100% tillverkat av återanvända PET-flaskor! 

Bluelounge in i minsta detalj
Alla spännen, karbinhakar och knappar är designade och tillverkade av Bluelounge

Vattentätt
Det tätt vävda tyget och precisionen i sömmar och detaljer gör väskorna vattentäta. Tyget är dessutom behandlat med ett smuts- och vattenavvisande ytskikt.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
US-BP-02-GRN


Recensioner
av
Fantastisk väska till riktigt bra pris, många smarta funktioner och otroligt skön på ryggen även när den är packad full av böcker, dator och liknande. Alla tummar upp!
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information