Moms visas:
Cart 0
epic-travelgear-explorer-ryggsäck-trolley epic-travelgear-explorer-ryggsäck-trolley epic-travelgear-explorer-ryggsäck-trolley epic-travelgear-explorer-ryggsäck-trolley epic-travelgear-explorer-ryggsäck-trolley epic-travelgear-explorer-ryggsäck-trolley

Epic - Explorer ryggsäck trolley 64 cm Svart

H63 W40 D28 cm | 56 L | 2.9 Kg

SOFT SHELL 600D
Det yttre materialet är gjort i tåligt vattenavstötande 600D Polyester tyg.

2-WHEELS
Väskan är utrustad med två högkvalitativa lätt rullande hjul. Alla våra hjul är utbytbara om de skulle bli slitna och är utrustade med ett robust hölje som skyddar din vagn från trottoarkanter och andra källor som kan påverka.

SLIM™
Detta är konceptet som vi har utvecklat för att möta de begränsningar för kabinstorlek som många flygbolag idag använder, särskilt lågprisbolag såsom Ryan Air, Air Berlin, Norwegian med fler. Storleken som vi använder för SLIM ™ är 55cm höjd, 20 cm djup, och en bredd av ca 36cm.

CAVE™ POCKET
Cave ™ kan vara den smartaste fickan du någonsin kommer att se. Från den rymliga ytterfickan kan du nå in i en speciell inbyggd påse i väskan. Fyll upp påsen och det expanderar inuti höljet, eller lämna det tomt, och det kommer knappast att ta upp någon plats alls.

FASTLANE™
Snabbåtkomst funktionen medger snabb tillgång till er laptop.

RIPSTOP
Denna produkts yttre skal använder sig av en lättviktig, vattenavstötande och extremt tålig polyester material. Materialet är gjort av vävd förstärkningtråd i ett mönster med stark, grov tråd så att eventuella revor inte sprider sig.

GARANTI
Produkter med denna garanti omfattas av EPIC® LIMITED garantin för en period av 5 år från inköpsdatum. Vi förbehåller oss rätten att reparera eller ersätta en produkt som utgör ett giltigt garantianspråk på eget gottfinnande. I händelse av att produkten i fråga inte längre är tillgängligt förbehåller vi oss rätten att byta ut produkten mot en ny produkt med motsvarande värde och funktion. Denna garanti täcker inte normalt slitage på produkten och/eller dess komponenter, kosmetisk slitage eller rengöring, och ej heller ersättning av förlorade tillbehör, förlorade eller stulna väskor och/eller väskans innehåll. Denna garanti täcker inte skador orsakade av hantering av tredje part. Alla garantianspråk skickas vänligen till Hello@bagsonline.se för vidare hjälp. Denna garanti inkräktar inte på lagstadgade rättigheter.


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
ETE408-01


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information