Moms visas:
Cart 0

Epic - Freestyle ryggsäck medium Rosa

H40 W26 D11 cm | 10 L | 0.2 Kg

Oavsett om du är på väg till skolan, till skateparken, till din lokala BMX-bana, eller kanske bara på väg till ett vanlig extraordinära äventyr så är EPIC Freestyle ett häftigt sätt att förflytta din utrustning i.

Några häftiga funktioner för denna EPIC Freestyle väska:

* Väl vadderade axelremmar med RipCORD ™ justerings öglor som är lätta att greppa, hålla och justera.
* Extra stoppning i bak- och bottenpaneler för stabilitet och komfort.
* NoseDIVE™ Öppningen till huvudfacket möjliggör full tillgång till dina grejer och intern avdelare för bättre organisatoriska möjligheter. Arc ™ sid-pocket En extern ficka för en vattenflaska.

SOFT SHELL 600D
Yttermaterialet består av ett slitstarkt och vattenavvisande 600D Polyester tyg.

GARANTI
Produkter med denna garanti omfattas av EPIC® LIMITED garantin för en period av 5 år från inköpsdatum. Vi förbehåller oss rätten att reparera eller ersätta en produkt som utgör ett giltigt garantianspråk på eget gottfinnande. I händelse av att produkten i fråga inte längre är tillgängligt förbehåller vi oss rätten att byta ut produkten mot en ny produkt med motsvarande värde och funktion. Denna garanti täcker inte normalt slitage på produkten och/eller dess komponenter, kosmetisk slitage eller rengöring, och ej heller ersättning av förlorade tillbehör, förlorade eller stulna väskor och/eller väskans innehåll. Denna garanti täcker inte skador orsakade av hantering av tredje part. Alla garantianspråk skickas vänligen till Hello@bagsonline.se för vidare hjälp. Denna garanti inkräktar inte på lagstadgade rättigheter.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
EF702-12


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information