Moms visas:
Cart 0

Epic - Travelgear AdventureLab Ryggsäck svart

TILLGÄNGLIGA STORLEKAR

H55 W32 D15 cm | 24 L | 0.9 Kg

COMMUTER ROLLTOP BACKPACK
Vi älskar verkligen använder denna ryggsäck. Den har massor av utrymme inuti och bra organisatoriska fack. Med sitt extra sido-hantag fungerar denna väska även bra som portfölj. En annan favorit funktion är roll-top med extra långa förpackningsband som är bra för den där extra packningen som jacka eller annat redskap.

CAVE™ POCKET
Cave ™ kan vara den smartaste fickan du någonsin kommer att se. Från den rymliga ytterfickan kan du nå in i en speciell inbyggd påse i väskan. Fyll upp påsen och det expanderar inuti höljet, eller lämna det tomt, och det kommer knappast att ta upp någon plats alls.

RIPSTOP
Denna produkts yttre skal använder sig av en lättviktig, vattenavstötande och extremt tålig polyester material. Materialet är gjort av vävd förstärkningtråd i ett mönster med stark, grov tråd så att eventuella revor inte sprider sig.

FASTLANE™
Snabbåtkomst funktionen medger snabb tillgång till er laptop.

SOFT SHELL 600D
Yttermaterialet består av ett hållbart, vattenavvisande 600D polyester tyg.

GARANTI
Produkter med denna garanti omfattas av EPIC® LIMITED garantin för en period av 3 år från inköpsdatum. Vi förbehåller oss rätten att reparera eller ersätta en produkt som utgör ett giltigt garantianspråk på eget gottfinnande. I händelse av att produkten i fråga inte längre är tillgängligt förbehåller vi oss rätten att byta ut produkten mot en ny produkt med motsvarande värde och funktion. Denna garanti täcker inte normalt slitage på produkten och/eller dess komponenter, kosmetisk slitage eller rengöring, och ej heller ersättning av förlorade tillbehör, förlorade eller stulna väskor och/eller väskans innehåll. Denna garanti täcker inte skador orsakade av hantering av tredje part. Alla garantianspråk skickas vänligen till Hello@bagsonline.se för vidare hjälp. Denna garanti inkräktar inte på lagstadgade rättigheter.


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
EAL703/02-01


Produkter

Handla

Information