Moms visas:
Cart 0
Knomo-bathurst-ryggsäck-rygga-datorryggsäck-laptop-14tums-snygg Knomo-bathurst-ryggsäck-rygga-datorryggsäck-laptop-14tums-snygg Knomo-bathurst-ryggsäck-rygga-datorryggsäck-laptop-14tums-snygg Knomo-bathurst-ryggsäck-rygga-datorryggsäck-laptop-14tums-snygg Knomo-bathurst-ryggsäck-rygga-datorryggsäck-laptop-14tums-snygg Knomo-bathurst-ryggsäck-rygga-datorryggsäck-laptop-14tums-snygg

Knomo - Bathurst Datorryggsäck 14" svart nyon

Knomo Bathurst. Maximal skärmstorlek kompatibilitet: 35,6 cm (14" ), Typ: Ryggsäck, Produktens färg:. Navy Bredd: 300 mm, djup: 170 mm, höjd: 415 mm.

Kompakt, klassiska och smart; Bathurst Backpack har en vadderad sektion för en bärbar dator (upp till 14” ) och ytterligare fickor och fack för väsentliga objekt, samt ett rymligt huvudfack. Väskan är otroligt lätt med ergonomiska, vadderade axelremmar. En mycket bekväm ryggsäck att använda i alla situationer.

Vår unika design gör att Bathurst väger endast 720g, vilket är mycket lätt för en ryggsäck som rymmer och organisera så mycket som den gör.

Utformningen av Bathurst är ren och enkel och skapar en modern silhuett för ryggsäcken. Inredningen är konstruerad för att bära en bärbar dator, en läsplatta och andra tekniska väsentligheter.

Trots att Bathurst är en lättviktsväska så är den konstruerad av ett slitstarkt nylonmaterial som kommer att hålla dess struktur samt är smuts och vattenavvisande.

Vikt 720 g
Höjd 415 mm
Bredd 300 mm
Djup 170 mm


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
121-401-BLK


Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information