Moms visas:
Cart 0

Shoppingvagnar

Varför bära hem dom tunga matkassarna från affären? Istället kan du rulla hem varorna lätt och bekvämt i en shoppingvagn. Den klassiska dramaten har gjort comeback. Nu slipper du uppleva hur påsarna tränger in i fingrarna och hur armarna blir längre och längre för varje steg du tar. Med en modern shoppingvagn blir inte bara shoppingturen i affären trevlig utan även transporten hem med varorna blir utan problem och svordomar. 

Behovet av plastpåsar minskar drastiskt när du använder dig av en shoppingvagn istället. Kan du dessutom byta ut vissa av dina korta resor med bil mot en härlig promenad istället så är det inte bara naturen som tackar dig, utan det är såklart bra för dig själv och plånboken också. Att använda sig av en shoppingvagn är smart och bra för miljön. 

Alla våra vagnar är rejäla, stabila och har hjul som rullar lätt även på ojämnt underlag till ett mycket bra pris. Finns dessutom i många härliga färger och i flera modeller. En modern shoppingvagn passar alla, såväl gammal som ung. Det är en flexibel kärra som har väldigt många användningsområden och passar till många situationer. En shoppingkasse på hjul är en perfekt produkt för alla. En dramat är perfekt till alla dom tillfällen du har en del saker att ta med dig men inte kan eller vill bära dom. Använd till och från stranden, utflykten, packningen till stugan, dagis etc. Våra shoppingvagnar används även av allt från hemtjänsten, äldreomsorgen till mäklare och konstnärer. Endast din fantasi som sätter gränsen för vad du kan använda en modern shoppingvagn till.

    Färg
    Varumärke
    Filtrera på modell
Rensa filtrering
Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information