Moms visas:
Cart 0

Airbox

Skapat i en fusion av amerikanska och svenska värderingar använder AirBOX dagens teknik med enkla och traditionella värden som robust funktionalitet, hållbarhet, långvarig kvalitet och bra priser till skapa några riktigt fantastiska reseprodukter. Prisvärda väskor med bra kvalité.

De värden vi pratar om är verkligen grundläggande som vi alla kan identifiera med. Baserat strax utanför Göteborg på Sveriges västkust. AirBOX är ett systermärke till EPIC Travelgear och kan därför dela mycket av den tekniska plattformen för det väletablerade varumärket Epic.

Bra ärliga värderingar, bra produkter och ett team av riktiga människor står bakom Airbox konceptet. Med vilja att förbättra dina reseupplevelser på riktigt i många år framöver.

Viktiga element som du kan förvänta dig i varje Airbox resväska är: Hi-Tech material kombinerad med en ren design, gammeldags kvalitet och hållbarhet. Robust chassi, stomme och delar men fortfarande lätta resväskor. Eftersom alla nyckelkomponenter är utbytbara ger det dig extra trygghet.

Sammantaget handlar AirBOX om modern enkelhet, hållbarhet och robust funktionalitet och samtidigt erbjuder snygga hållbara resväskor som är gjorda för att flyga!

Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information