Moms visas:
Cart 0

Allocacoc Powercube

Allocacoc vision är en annan standard. Allocacoc är företaget som designat, konstruerat den mycket populära produktserien Powercube.

Allocacoc vill få åtminstone en av sina produkter till alla hushåll i hela världen, från de rikaste hushållen i NYC till den mest avlägsna i Malawi. Det här är en mycket ambitiös vision som påverkar allt Allocacoc gör, från design till produktion och försäljning.

Med bara en fin design kommer det inte att kunna skapas en förändring. Det är därför som funktionalitet är viktigt: en produkt bör erbjuda en lösning på ett problem som nuvarande produkter på marknaden inte löser. Det läggs stor vikt vid kostnaden. Det måste vara överkomligt för slutanvändaren att köpa produkten. Först när dessa två kriterier är uppfyllda kommer det att vara värt för slutanvändaren att anpassa sig till den nya standarden.

Allocacoc grundades av Yixia Jiang och Arthur Limpens, två industriteknikingenjörer från Delfts tekniska högskola i Nederländerna. Sedan starten har Allocacoc fokuserat på att sätta en annan standard. En sådan standard är inte begränsad till landets gränser, så det fanns redan ett starkt internationellt fokus från början. Faktum är att den första ordern inte ens kom från Nederländerna, utan från Tyskland.

Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information