bluelounge-laptopfodral-fodral-väska-case-designat-mångafack bluelounge-laptopfodral-fodral-väska-case-designat-mångafack bluelounge-laptopfodral-fodral-väska-case-designat-mångafack bluelounge-laptopfodral-fodral-väska-case-designat-mångafack bluelounge-laptopfodral-fodral-väska-case-designat-mångafack bluelounge-laptopfodral-fodral-väska-case-designat-mångafack bluelounge-laptopfodral-fodral-väska-case-designat-mångafack bluelounge-laptopfodral-fodral-väska-case-designat-mångafack bluelounge-laptopfodral-fodral-väska-case-designat-mångafack

Bluelounge - Designat laptop fodral 15" Svart

Bags by Bluelounge - miljövänliga, snygga och smarta väskor och fodral.

- Tillverkat av återvunna PET-flaskor, alltså 100% återvinningsbart!
- Fodralets ytskikt är vattenavvisande och mycket slitstarkt.
- Coola detaljer som aluminiumspännen och magnetlås.

Fodral för 15" laptop som t ex MacBook Pro 15"
Ger din laptop maximalt skydd från väder och vind, hugg och slag samt alla andra faror som hotar där ute. Perfekt passform, slitstyrka och elegant, professionellt utseende är några egenskaper som kännetecknar dessa coola fodral. Magnetlås och aluminiumspännen ger säker förvaring.
Finns i flera storlekar som passar bl a iPad 1 & 2 samt 13", 15" och 17" laptops.

Kasse från Bluelounge
Väskor och fodral med tidlös, praktisk BL-design och smarta detaljer som värnar om både miljön och dina kära ägodelar. Det mjuka men slitstarka tyget, som ser ut och känns som bomull, är till 100% tillverkat av återanvända PET-flaskor!

Bluelounge in i minsta detalj
Alla spännen, karbinhakar och knappar är designade och tillverkade av Bluelounge

Vattentätt
Det tätt vävda tyget och precisionen i sömmar och detaljer gör väskorna vattentäta. Tyget är dessutom behandlat med ett smuts- och vattenavvisande ytskikt.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
US-LS-02


Produkter

Handla

Information