Moms visas:
Cart 0

Carlton

Carlton - on the move since 1976.

Man har sedan starten år 1976 alltid varit på jakt att göra sitt unika varumärke inom väskor bättre.

Carltons rötter finns i London men är idag ett internationellt varumärke med närvaro i över 50 länder och fyra kontinenter. Man har även kontor i Dubai, Mumbai, Singapore och Hong Kong.

Teknisk innovation och ständig förbättring är det som gör Carltons sortiment unikt. Uppdraget är enkelt: Att göra resan till en trevlig upplevelse. Med sitt sortiment försöker man tillgodose behoven för den moderna resenären genom att erbjuda resväskor som är lätta, färgglada och moderna. Men för Carlton är givetvis även tradionella värderingar som hållbarhet och säkerhet viktigt. Med denna grundläggande filosofi hoppas Carlton uppfylla dagens resenärers förväntningar när det gäller väskor på ett meningsfullt sätt. 

Resan blir enklare med Carlton genom:
Pålitlighet – Designad och tillverkad för hållbarhet och trovärdighet. Alla väskor går igenom Carltons gedigna kvalitetstest. Du behöver inte oroa dig om du reser med en väska från Carlton.
Flexibilitet – Carlton. För dig. På en affärsresa runt jorden? På semester till exotiska platser? Carlton förstår ditt behov.
Användbarhet – Carlton fokuserar också på de praktiska detaljerna, så du inte behöver bekymra dig på din resa.

  Storlek på resväskan
  Färg
  Varumärke
  Hård eller mjuk
  Väskset (flerpack)
  Filtrera på modell
Rensa filtrering
Senast visade produkter
Hetast just nu!

Carlton har ett brett sortiment av resväskor, kabinväskor och väskor i hög kvalité. Tack vare lång erfarenhet och den ständiga strävan efter att utvecklas och bli ett bättre varumärke har Carlton ett sortiment som är något utöver det normala. Carlton är helt enkelt fantastiska resväskor som gör resan till en trevligare upplevelse.

Produkter

Handla

Information