Moms visas:
Cart 0

Epic

Epic startades i Göteborg 2004. Alla Epic resväskor, väskor och tillbehör skapas med fokus på bra design och innovativt tänkande. Tillverkningen sker i egna fabriker utomlands men all konstruktion av Epics produkter sker i Sverige. Man använder alltid dom bästa materialen i sin produktion och tillverkningen sker med hjälp av den senaste tekniken för att produkten alltid ska leva upp till användarnas förväntningar. För att bevara och kunna njuta av naturen även i framtiden är det viktigt att tillverka långsiktigt hållbara produkter. När Epic konstruerar och skapar nya produkter är inte bara pris och kvalité i fokus utan en viktig del är hur tillverkningen kan ske med så liten påverkan på miljön som möjligt.

Epic är mycket noga med att enbart använda material i sina produkter som uppfyller moderna krav på miljö och att återvinning samt avfallshantering sker på bästa sätt. Mänskliga rättigheter och rättvisa löner för alla arbetstagare enligt BSCI: s principer är viktigt för Epic och något som företaget engagerar sig mycket i.

Allt skapas med en skandinavisk tvist på designen och funktionaliteten för att klara det hårda förhållandet här i norr. I Epics sortiment finns det allt för resan som resväskor, kabinväskor, datorväskor, ryggsäckar och shoppingvagnar men även fina resetillbehör.

  Passar storlek på dator
  Storlek på resväskan
  Färg
  Varumärke
  Välj resetillbehör
  Välj typ av bag
  Hård eller mjuk
  Väskset (flerpack)
  Filtrera på modell
Rensa filtrering
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information