epic-travelgear-cityxshopper-dramaten-shoppingväska epic-travelgear-cityxshopper-dramaten-shoppingväska epic-travelgear-cityxshopper-dramaten-shoppingväska

CityXShopper Classic svart shoppingvagn

TILLGÄNGLIG STORLEK

H53 W37 D22 cm | 40 L | 2.6 Kg

Tåligt men ändå lätt stålchassi. Lastkapacitet upp t o 20 kg.

Slät lastyta på ram minimerar slitage på väskan.

X-Large 17cm Tri-ekerhjul för enkel rullning på alla ytor (non-marking, löstagbar och utbytbar). Safe-ficka för nycklar, plånbok, etc.

Stor kapacitet med 40L avtagbar väska i robust och smutavvisande nylon och microfiber.

Extremt robust, lätt att rengöra Shark ™ skyddande material på botten av väskan.

Integrerad extern paraply ficka. Ergonomiskt handtag med ett grepp undertill för att underlätta lyft, lastning eller transport upp och ner för trappor.

GARANTI
Produkter med denna garanti omfattas av EPIC® LIMITED garantin för en period av 5 år från inköpsdatum. Vi förbehåller oss rätten att reparera eller ersätta en produkt som utgör ett giltigt garantianspråk på eget gottfinnande. I händelse av att produkten i fråga inte längre är tillgängligt förbehåller vi oss rätten att byta ut produkten mot en ny produkt med motsvarande värde och funktion. Denna garanti täcker inte normalt slitage på produkten och/eller dess komponenter, kosmetisk slitage eller rengöring, och ej heller ersättning av förlorade tillbehör, förlorade eller stulna väskor och/eller väskans innehåll. Denna garanti täcker inte skador orsakade av hantering av tredje part. Alla garantianspråk skickas vänligen till Hello@bagsonline.se för vidare hjälp. Denna garanti inkräktar inte på lagstadgade rättigheter.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
ES101/02-01


Medelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
av
av
Produkter

Handla

Information