Epic-AC/DC-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband_ACDC Epic-AC/DC-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband_ACDC Epic-AC/DC-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband_ACDC Epic-AC/DC-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband_ACDC Epic-AC/DC-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband_ACDC Epic-AC/DC-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband_ACDC Epic-AC/DC-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband_ACDC Epic-AC/DC-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband_ACDC Epic-AC/DC-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband_ACDC Epic-AC/DC-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband_ACDC Epic-AC/DC-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband_ACDC Epic-AC/DC-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband_ACDC

Epic - AC/DC Signature Series Medium

H65 W46 D25 cm | 65 L | 3.4 Kg
Måtten är yttermått inklusive hjul, handtag och lås.

TWINTECH ™ SHELL MATERIAL
Efter år av utveckling har vi nu kommit fram till ett framgångsrikt sätt att tillverka väskor med ett skal som uppnår resultat långt över sina förväntningar. EPIC® TwinTECH ™ är en unik sammansättning av ABS samt rätt mängd av polykarbonat i två lager av skydd. Den lyster som TwinTECH ™ har ger oss möjlighet att skapa många vackra färger och mönster som vi lanserar för varje ny säsong. TwinTECH ™ har även vår Diamond Surface på de yttre skikten vilket gör väskan hårdare, starkare och mer reptåliga. EPIC® TwinTECH ™ yttre material används på POP [4X] ™ och Airwave ™.

ULTRA SLIM™
Ultra Slim är ett förfinat koncept som optimerar även bredden på väskan och ger oss de högsta tillåtna dimensionerna 55cm hög, 40cm bred och 20cm djup. Detta är ett storleksformat som vi använder till många av våra hårda väskor. Vi gör även en 50cm hög version av Ultra ™ i DiscoveryAIR ™ som är perfekt för många inrikesflyg där höjden på väskan begränsas till 50cm.

SINGLETRAK ™ WHEELS
Robusta och extremt lätta SingleTRAK ™ hjul för en enkel manövrering på alla ytor. Den omtalade utformningen av hjulet själv är en trevlig touch men bidrar också till att minska vikten samt att bibehållen styrkan. Fästet av hjulen är lätt och elastiskt. Hjulet är tillverkat av ett mjukt och hållbart material. SingleTRAK ™ hjul tar dig till din destination snabbt, smidigt och med minimum vikt!

DIAMOND SURFACE
Denna väska är utrustad med vår Diamond Surface på de yttre skikten, vilket gör väskan hårdare, starkare och mer reptålig. Många glada resenärer älskar den metalliska lyster som Diamond Surface tillsätter!

AIRSPEED® COMPONENTS
Airspeed® components är konstruerade och tillverkade med ergonomi, låg vikt, hög prestanda och hållbarhet som högsta prioritet. Du kan förvänta dig komfort, bra prestanda och lång livslängd. Alla Airspeed® komponenter kan även bytas ut i händelse av att de skadas eller slits ut. Resan blir mycket bättre med Airspeed®!

GARANTI
Produkter med denna garanti omfattas av EPIC® LIMITED garantin för en period av 5 år från inköpsdatum. Vi förbehåller oss rätten att reparera eller ersätta en produkt som utgör ett giltigt garantianspråk på eget gottfinnande. I händelse av att produkten i fråga inte längre är tillgängligt förbehåller vi oss rätten att byta ut produkten mot en ny produkt med motsvarande värde och funktion. Denna garanti täcker inte normalt slitage på produkten och / eller dess komponenter, kosmetisk slitage eller rengöring, och ej heller ersättning av förlorade tillbehör, förlorade eller stulna väskor och / eller väskans innehåll. Denna garanti täcker inte skador orsakade av hantering av tredje part. Alla garantianspråk skickas vänligen till Hello@bagsonline.se för vidare hjälp. Denna garanti inkräktar inte på den lagstadgade rättigheter.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
ACDC402-99


Produkter

Handla

Information