Moms visas:
Cart 0
epic-travelgear-messenger-rolltop-commuter-budbärare epic-travelgear-messenger-rolltop-commuter-budbärare

Epic - Adventure Lab Commuter Rolltop Messenger Black

Epic Adventure Lab Commuter Rolltop Messenger Black

Volym: 14,5 liter Vikt: 0,7 kg Mått: 36x40x11 cm

Fack för dator med en storlek upp till 15,6”

En stor, fullmatad messenger väska redo oavsett hur vädret är. Med sin dubbelt justerbart midjeband bär du den nästan som en ryggsäck för hög säkerhet och komfort för längre turer.

Kanske du har märkt att Epic cykel freaks. Många av i deras team har tidigare haft något med cykling att göra. Epic sponsrar för närvarande tre professionella cykelteam (varav två är på World Tour nivå) och två amatörlag med utrustning. Detta ger en stor möjlighet att testa produkternas gränser genom resor på en nästan daglig basis av tekniskt mycket krävande användare över hela världen.

Detta har inspirerat till att skapa en serie av Adventure LAB sortimentet med vissa produkter.

Commuter serien är utrustade med gummerade vattentäta blixtlås, vattentätt basmaterial med ett extra lager av vattentätt skydd i botten, ergonomi för aktiva och gjorda för användning hela dagen. Varje väska är också utrustad med ordentliga fack för datorer, surfplattor och mycket annat. Den har super funktionella Cave fickor och ytterligare vattentätt skydd genom sin roll-top stängning. Naturligtvis är dessa väskor mycket bra att använda även om du inte är ett dugg intresserad av cykling!  Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

  Till butikens startsida »

  Sitemap »

  Artikelnummer:
  EAL502/02-01


  Produkter

  Handla

  Information