Moms visas:
Cart 0
epic-travelgear-adventurelab-ryggsäck-rygga-laptopryggsäck-datorväska-incheckningsvänlig epic-travelgear-adventurelab-ryggsäck-rygga-laptopryggsäck-datorväska-incheckningsvänlig epic-travelgear-adventurelab-ryggsäck-rygga-laptopryggsäck-datorväska-incheckningsvänlig

Epic - Adventure Lab Commuter Ultimate Cabin Backpack Black

Epic Adventure Lab Commuter Ultimate Cabin Backpack

Volym: 39 liter Vikt: 1 kg Mått: 55x36x20 cm

Fack för dator med en storlek upp till 15,6”

Har du någonsin önskat en ryggsäck som kan ”göra allt”? Detta kan var den.

Denna ryggsäck har noggrant utvecklats för att vara mycket mångsidig och bra på det mesta. Den är bekväm nog att bäras hela dagen och har plats för det mesta du kan behöva för en dag på kontoret, helgäventyr eller båda. Ryggsäcken är optimerad i storlek för godkännande på nästan alla flygbolag.

Kanske du har märkt att Epic cykel freaks. Många av i deras team har tidigare haft något med cykling att göra. Epic sponsrar för närvarande tre professionella cykelteam (varav två är på World Tour nivå) och två amatörlag med utrustning. Detta ger en stor möjlighet att testa produkternas gränser genom resor på en nästan daglig basis av tekniskt mycket krävande användare över hela världen.

Detta har inspirerat till att skapa en serie av Adventure LAB sortimentet med vissa produkter.

Commuter serien är utrustade med gummerade vattentäta blixtlås, vattentätt basmaterial med ett extra lager av vattentätt skydd i botten, ergonomi för aktiva och gjorda för användning hela dagen. Varje väska är också utrustad med ordentliga fack för datorer, surfplattor och mycket annat. Den har super funktionella Cave fickor och ytterligare vattentätt skydd genom sin roll-top stängning. Naturligtvis är dessa väskor mycket bra att använda även om du inte är ett dugg intresserad av cykling!  Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

  Till butikens startsida »

  Sitemap »

  Artikelnummer:
  EAL704/02-01


  Produkter

  Handla

  Information