Epic-airwave-denbästa-bättre-resväska-väska-lätt-mycketstark-tålig-hjul Epic-airwave-denbästa-bättre-resväska-väska-lätt-mycketstark-tålig-hjul Epic-airwave-denbästa-bättre-resväska-väska-lätt-mycketstark-tålig-hjul Epic-airwave-denbästa-bättre-resväska-väska-lätt-mycketstark-tålig-hjul Epic-airwave-denbästa-bättre-resväska-väska-lätt-mycketstark-tålig-hjul

Epic - Airwave Blackberry wine Small

Epic Airwave

Storlek: Small 55 cm  Volym: 39 liter Vikt: 2,6 kg Mått: 55x40x20 cm

Stark och lätt!

EPIC Airwave inte bara fylld med kraften av färg och en vacker, intelligent och stark form den är också konstruerad och byggd för att hålla med bra råmaterial och komponenter. Skalet är tillverkat av Epic´s exklusiva TwinTECH Polykarbonat / ABS komposit. Det säkerställer hållfasthet, elasticitet och låg vikt.

En annan mycket cool design och funktion är dess helt integrerade och infällda handtag som inte bara ser bra ut utan också hjälper till att minimera att någon del av väskan kan fastna i andra externa objekt.

Denna resväska har Epic´s Diamond yttre skikt vilket gör skalet segare, starkare och mer reptåligt. Många älskar den metalliska lyster den ytan skapar!

  • Stark och lätt med stilrent skandinavisk design. Väskans yttre skal är gjort av ett segt och lätt TwinTECH komposit och har en super reptålig diamant yttre yta.
  • En robust [4X] hjul systemet genom Airspeed ger fantastisk manövrerbarhet och gör resväskan lätt att rulla med sig.
  • På insidan hittar du en intelligent, fullt utrustat inredning som är allt annat än standard. Det kommer att hjälpa dig att enkelt packa dina ägodelar och hålla dem organiserade och snyggt!
  • Samtliga resväskor är utrustade med ett integrerat TSA kombinationslås för mindre krångel under resa till USA.

     Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
EAW403-17


Produkter

Handla

Information