•  Fri frakt & fria returer
  •  Prisgaranti
  •  Snabba leveranser
  •  0300-53 01 30
  • Om oss
  • Kundtjänst
Moms visas:
Cart 0
epic-clip-resväska-resa-medhjul epic-clip-resväska-resa-medhjul epic-clip-resväska-resa-medhjul epic-clip-resväska-resa-medhjul epic-clip-resväska-resa-medhjul epic-clip-resväska-resa-medhjul epic-clip-resväska-resa-medhjul

Epic - Clip Nocturne Blue Medium 66cm

(1)
Epic - Clip 

Storlek: Medium 66 cm  Volym: 67 liter Vikt: 3,4 kg Mått: 66x45x27cm 

Den helt nya EPIC Clip är en riktig snygg nykomling till EPIC®-världen. Med en väldesignad kropp och slitstarka komponenter är det redan en klassiker. Tillverkad i BaseTECH ™ ett högkvalitativt tvåskiktat ABS-material som garanterar en lång livslängd. Starkt och lättviktigt i ett snyggt skandinaviskt skal.

Skalet är tillverkat av ett tufft och lättviktigt ABS-material och har ett rep härdig diamant ytterhölje. Ett robust Airspeed® DualTrack ™ hjulsystem erbjuder fantastisk manövrerbarhet och gör det möjligt för dig att följa dig i vilken riktning som helst utan problem. Dessa hjul har också en lägre tyngdpunkt än de flesta, vilket gör väsentligt stabilare.

På insidan hittar du ett välutrustat interiör som är allt annat än vanlig fråga. Det hjälper dig att enkelt lagra dina tillhörigheter och hålla dem organiserade och städa! Alla fall är utrustade med ett högkvalitativt och stabilt integrerat TSA-kombinationslås för stor säkerhet och underlättande av säkerhetsrutiner vid flygplatser i ett växande antal länder, inklusive USA. Viktiga komponenter kan bytas ut om de blir skadade eller om dom blir utslitna.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
ECT402-29


Recensioner
av
Produkter

Handla

Information