Moms visas:
Cart 0
epic-crate-ex-crateex-snygg-modern-resväska-väska-resa epic-crate-ex-crateex-snygg-modern-resväska-väska-resa epic-crate-ex-crateex-snygg-modern-resväska-väska-resa epic-crate-ex-crateex-snygg-modern-resväska-väska-resa epic-crate-ex-crateex-snygg-modern-resväska-väska-resa epic-crate-ex-crateex-snygg-modern-resväska-väska-resa

Epic - Crate EX Purple passion Large

Epic Crate EX

Storlek: Large 76 cm  Volym: 103-113 liter Vikt: 4,4 kg Mått: 76x54x28-33 cm

Lådan som en transportanordning har gamla rötter och troligen härstammar från de vävda, flätade korgar som används i många kulturer runt om i världen. En del av oss är också bekanta med dom robusta trälådor i många stilar och format som används för att transportera värdefulla föremål till sjöss, mark och / eller luft. Dessa behållare som har använts av människan i århundraden är inspirationskällan för EPIC CRATE EX.

De kraftigt höjda och sänkta delarna av denna moderna resväska ger det det unika, men igenkännbara utseende samtidigt som det skapar stor styrka och stabilitet till skalet. Dock är EPIC CRATE EX inte bara designad för en unik och robust konstruktion den är också utformad med skandinavisk stilrenhet. Tillverkas av material med hög kvalitet och lång livslängd. Skalet är tillverkat av ett komposit Duralite material för ytterligare säkerställa hållfasthet, elasticitet och låg vikt.

  • Och för de tider när du har fått extra utrustning för att packa eller vill ta några extra objekt med dig hem från din resa har vi lagt till vår smarta SpaceBOOST funktion som ger massor av extra utrymme när du behöver.
  • Hjulsystem av Airspeed ger fantastisk manövrerbarhet och gör väskan enkel att rulla med sig. Förutom att vara otroligt smidiga, stabila och starka är dessa hjul också utbytbara i händelse av att du så småningom kan slita ut dem.
  • Bättre packning, mindre stress med fullt utrustad inredning. På insidan hittar du en smart och fullt utrustad interiör som är allt annat än standard. Det kommer att hjälpa dig att enkelt packa dina ägodelar och hålla dem organiserade och snyggt.
  • Integrerat TSA kombinationslås är standard för mindre krångel under resor till USA.

     Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
ECR401/02-17


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information