•  Fri frakt & fria returer
  •  Prisgaranti
  •  Snabba leveranser
  •  0300-53 01 30
  • Om oss
  • Kundtjänst
Moms visas:
Cart 0
epic-crate-ex-wildlife-romance-floral epic-crate-ex-wildlife-romance-floral epic-crate-ex-wildlife-romance-floral epic-crate-ex-wildlife-romance-floral epic-crate-ex-wildlife-romance-floral epic-crate-ex-wildlife-romance-floral epic-crate-ex-wildlife-romance-floral epic-crate-ex-wildlife-romance-floral epic-crate-ex-wildlife-romance-floral epic-crate-ex-wildlife-romance-floral

Epic - Crate EX Wildlife Romance Floral Medium 66cm

Epic - Crate EX Wildlife Romance Floral

Storlek: Medium 66 cm  Volym: 68-75 liter Vikt: 3,5 kg Mått: 66x46x25-29 cm

Denna specialutgåva av Epic Crate är en hyllning till romantiken. Vi tror att detta högre sinnestillstånd och kärlek till planeten som vi alla bor på gör oss passionerade för att resa. Världen ger oss så mycket inspiration i andra kulturer, möten, dofter och mat. Var du än går, gå med hela ditt hjärta, alla nya erfarenheter skapar minnen som matar människans hjärna med kreativ energi. Allt för att hitta en högre sinnesstämning.

Det finns många sätt att transportera din packning och den här begränsade upplagan av Epic Crate ger färger, glädje och passion för dina resor. Glöm inte att ta med ditt hjärta, passion och romantik på dina resor.

Superlätt Airspeed 4 hjulsystem med Epic standardmontering erbjuder fantastisk manövrerbarhet och gör det möjligt för dig enkelt få med dig din resväska, även om den är tungt packad. Förutom att de är otroligt smidiga, stabila och starka är dessa hjul också utbytbara om du så småningom skulle slita ut dom.

Bättre packning, mindre stress med fullt utrustad interiör. På insidan hittar du ett intelligent och fullt utrustad inredning som är allt annat än standard. Det hjälper dig att enkelt förvara dina tillhörigheter och hålla dem organiserade och iordning.

För de tillfällen då du har extra packning att få med dig eller vill ha med dig några extra saker hem från din resa är väskan utrustad med Space BOOST-funktion, vilket ger mycket extra utrymme när du behöver det. En funktion som gör väskan enkelt expanderbar.

Fullt integrerat TSA-kombinationslås är standard för mindre krångel vid säkerhetsinspektion på flygplatsen av säkerhetspersonalen. Från början var det mest för resor till USA men antalet länder som stöder TSA standard ökar hela tiden.

 

  • Skal tillverkat i Epic´s Duralite material
  • Extremt lätta och hållbara hjul
  • Fullt integrerat TSA kombinationslås
  • Epic´s 5 års begränsad garanti


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
ECR402/05-93


Produkter

Handla

Information