Moms visas:
Cart 0
epic-crate-ex-wildlife-sky-dream-resväska epic-crate-ex-wildlife-sky-dream-resväska epic-crate-ex-wildlife-sky-dream-resväska epic-crate-ex-wildlife-sky-dream-resväska epic-crate-ex-wildlife-sky-dream-resväska epic-crate-ex-wildlife-sky-dream-resväska epic-crate-ex-wildlife-sky-dream-resväska epic-crate-ex-wildlife-sky-dream-resväska

Epic - Crate EX Wildlife sky dream mellanstor resväska

(1)
StorlekMellanstor resväska (medium)
Vikt3,5 kg
Volym68-75 liter
Mått (HxBxD)66x46x25-29 cm
Garanti5 års Epic limited warranty
VarumärkeEpic
EgenskaperSnygg design, bra garanti, hållbar

 

Epic´s wildlife serie är en limited edition av den populära Crate EX. Säsongens modell sky dream finns i begränsad upplaga och enbart för denna säsong. Epic sky dream är en läckert designad resväska som hyllar det som förenar oss alla över hela världen - våra drömmar.

Expanderbar - gör enkelt väskan större när du behöver det. Öka volymen på väskan med en smart lösning där du enkelt expanderar resväskan. 

Exteriör
Ett snyggt designat yttre skal tillverkad med två lager av den bästa och renaste ABS plasten på marknaden tillsammans med ett polykarbonat yttre film. Är tillverkad för att vara tålig. Tillverkningen möjliggör att skapa kreativa och dess unika design av väskan. 

Interiör
Enklare packning och mindre stress med hjälp av väskans fullutrustade inredning. Inredningen hjälper dig att enkelt organisera dina tillhörigheter och få en fin överblick över din packning. Utrustad med en avdelare med en nätficka, justerbara spännband samt en extra ficka med dragkedja.

Hjul
Smidigt 4 hjulsystem. Hjulsystemet erbjuder fantastisk manövrering och gör det enkelt att transportera din mellanstora resväska. Förutom att de är otroligt lättrullade, stabila och starka är dessa hjul också enkelt utbytbara.

Handtag
Utdragbart teleskophandtag med flera lägen. Samt ett bärhandtag på toppen och på sidan av resväskan.

Lås
Fullt integrerat TSA-godkänt kombinationslås. Du behöver inga nycklar och säkerhetspersonal på dom flesta flygplatser kan öppna väskan utan att göra sönder låset.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
ECR402/05-80


Recensioner
av
Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information