Moms visas:
Cart 0
epic-crate-reflex-resväska-väska-snygg-slitstark-hjul-resa epic-crate-reflex-resväska-väska-snygg-slitstark-hjul-resa epic-crate-reflex-resväska-väska-snygg-slitstark-hjul-resa epic-crate-reflex-resväska-väska-snygg-slitstark-hjul-resa epic-crate-reflex-resväska-väska-snygg-slitstark-hjul-resa epic-crate-reflex-resväska-väska-snygg-slitstark-hjul-resa epic-crate-reflex-resväska-väska-snygg-slitstark-hjul-resa epic-crate-reflex-resväska-väska-snygg-slitstark-hjul-resa

Epic - Crate Reflex Sparkling Champagne Medium

Epic Crate Reflex

Storlek: Medium 66 cm  Volym: 68 liter Vikt: 3,3 kg Mått: 66x46x25 cm

Vackert reflekterande!

Denna mycket speciella utgåvan av EPIC Crate är utrustad med ett tre skikt sammansatt material som kombinerar styrka, flexibilitet, skönhet, djup och nu även en reflekterande funktion som tillhandahålls genom verkligen reflektiva element i filmen. Sammantaget gör detta till en mycket speciellt resväska som lyser som en diamant genom dag och natt.

Förutom att de kraftigt höjda och sänkta delar av denna moderna väska som ger en unik, men igenkännbart utseende men ger samtidigt en ökad styrka och stabilitet till väskan. Skalet tillverkat av ett komposit, Duralite, som ytterligare säkerställer hållfastigheten, elasticitet och låg vikt.

EPIC Crate Reflex tillverkas med material av hög kvalitet och lång livslängd.

  • Supersmidig 4 hjulsystem av Airspeed som ger fantastisk manövrerbarhet och gör att väskan enkelt följer med dig dit du ska. Förutom att vara otroligt smidiga, stabila och starka är dessa hjul också utbytbara. I händelse av att du så småningom skulle slita ut dom.
  • Bättre packning, mindre stress med fullt utrustade inredning. På insidan hittar du en intelligent och fullt utrustad interiör som är allt annat än standard. Det kommer att hjälpa dig att enkelt packa dina ägodelar och hålla dem organiserade och snyggt.
  • Den yttre dragkedjan är mycket vattenresistent genom sin gummerade ytan och tillverkad av högsta standard för jämnhet i drift och hållbarhet.
  • Integrerat TSA kombinationslås är standard för mindre krångel under resor till bland annat USA.


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
ECX402/02-21


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information